26 / 04 / 2024

Miracle Residence fiyatları!

Miracle Residence fiyatları!

Firma: Mön İnşaat

Proje: Miracle Residence

Toplam 124 adet dairenin yer aldığı Miracle Residence, İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de inşa ediliyor. Satışların devam ettiği Miracle Residence fiyatları 170 bin TL'den başlayarak değişiyor...



Dairelerin stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Mön İnşaat   Miracle Residence  projesi, İstanbul Pendik Kurtköy'de inşa ediliyor. Miracle Residence fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim...


1+1 ve 3+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Miracle Residence satılık daire sahibi olmak için banka kredisi kullanmak mümkün. Mön İnşaat Miracle Rezidans fiyat bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Otopark, güvenlik hizmetleri, botanik bahçe, açık yüzme havuzu, fitness center, sauna, tenis kortu ve çocuk oyun parkı gibi sosyal olanakların mevcut olduğu Miracle Rezidans, Mön İnşaat imzasıyla yükseliyor. 


Miracle Residence fiyatları!


124 adet dairenin yer aldığı Miracle Residence Kurtköy'de yer alan dairelerin alanları 42 ila 243 metrekare arasında değişiyor. Miracle Residence fiyatları 170 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi kullanabilmek için yüzde 25 peşinat verilen Miracle Rezidans'ta daireler hemen teslim ediliyor. Miracle Residence fiyat listesi haberimizde yer alıyor.


Daire satışlarına devam edilen Miracle Residence fiyatları 1+0 daireler için 170 bin TL'den, 1+1 daireler için 225 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Miracle Residence ulaşım; Proje, Kurtköy Gişeler'e 100 metre, Pendik'e 10 kilometre mesafede konumlanıyor.


Miracle Rezidans iletişim;

Telefon: 0216 482 60 08

Web Adresi: www.miracleresidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön