26 / 04 / 2024

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje!

Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje!

Firma: Mistral GYO

Proje: Konak projesi

Mistral GYO İzmir Konak Mersinli projesi için düğmeye bastı. Konak Mersinli'de yer alan arsada 'anahtar teslim usulü bir inşaat projesi' yapılacak.



Daha önce Mistral  İzmir  projesini hayata geçiren Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İzmir Konak Mersinli projesi için düğmeye bastı. Proje 5 bin 954 metrekare arsa alanında yükselecek. 

İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parselde hayata geçirilecek olan projede Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yüklenici firma olacak. 

Konak Mersinli'de yer alan arsada 'anahtar teslim usulü bir inşaat projesi' yapılacak.

Mistral GYO tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan açıklamada, "Yüklenici olarak Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılarak,inşa edilecek yapının, yüzde 45'lik bölümünün şirkete ve yüzde 55'lik kısmı Yüklenici şirkete ait olacak şekilde bir Kat karşılığı İnşaat Sözleşmesi yapılması için ön protokol imzalandı" ifadelerine yer verildi. 

Şirket yetkililerinden aldığımız bilgiye göre;  Mistral GYO  Konak Mersinli projesinde konut yada ofislere yer verilecek. Projenin detayları önümüzdeki günlerde netleşecek. 
 
Mistral GYO Konak Mersinli projesinin detayları netlik kazandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak. 

 Mistral GYO Konak projesi geliyor! Yeni proje!

Mistral GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimize ait olan İzmir ili Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8554 ada 6 parsel,5.954,27 m2 arsanın üzerinde, Yüklenici olarak Doğan Koç İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi tarafından anahtar teslim usülü bir inşaat projesi yapılarak,inşa edilecek yapının %45'lik bölümünün şirketimize ve %55'lik kısmı Yüklenici şirkete ait olacak şekilde bir Kat karşılığı İnşaat Sözleşmesi yapılması için ön protokol imzalanmıştır. Buna göre Yüklenici şirket, ilgili arsa üzerinde geliştireceği projeyi şirketimiz Yönetim Kuruluna sunacaktır ve Yönetim Kurulumuzun onayı olduğunda Yüklenici şirket ile Kat Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzalanacaktır.  

Web:https://mistralgyo.com/

Telefon: 0232 421 50 80

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön