24 / 04 / 2024

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

Modda Bulvar'da teslimat için geri sayım başladı!

İnşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul alanında faaliyette bulunan köklü firmalardan Ontan İnşaat, 2020 yılında da yatırımlarına devam edecek. Üç etaptan meydana gelen Modda Bulvar projesinin ilk etabının eylül ayında teslim edilmesi planlanıyor.




Ontan Grup,  İzmir  bölgesine kazandırılan; Bornova 414, Bornova Bahçe, Modda Mavişehir, Modda Suites , Modda Bayraklı , Ontan Rezidans, Ontan Manisa ve Modda Bulvar gibi projelerinin yanında Mozambik, Rusya, Azerbaycan, Cezayir, Sri Lanka gibi birçok ülkede de taahhüt çalışmalarına devam ediyor. 

İzmir'in Bornova ilçesinde inşa edilen Herşey Evinizin Altında sloganıyla Karma konseptiyle dizayn edilen Modda Bulvar projesinde 500 kişilik kültür ve sanat merkezi, modern sanatlar müzesi, bilim müzesi ve alışveriş merkezleri bulunuyor. Modda Bulvar Projesi’nin en değerli özelliklerinden ‘lokasyonu’ Modda Bulvar projesinin şehir içi ve şehirlerarası yolların kesişme noktasında yer alıyor. Yapımı tamamlanacak metro hattının projenin önünden geçecek, metro istasyonu ile yeni yapılacak Uçan Yol‘un projeye 100 metre mesafe uzaklıkta bulunuyor. Ege Üniversitesi birkaç dakika uzaklıkta bulunan Point AVM’ye yürüyüş mesafesinde olan Projeye yatırım yapanları İzmir trafiğine takılmadan, yürüme mesafesinde yer alan metro, otobüs ulaşım imkânlarını kullanıp, rahat ve huzurlu bir yaşam planlıyor.

TESLİMAT 2020 EYLÜL'DE

Ürettikleri projelerde kaliteli ve konforlu yaşamın yanı sıra müşterilerine rakamsal ve yaşamsal kazanç fonksiyonlarını gözetip üretim sağlayan Ontan grup yarattıkları konseptler nedeniyle projeler yurt içinin yanı sıra yurt dışından da yoğun talep alıyor. Toplamda 3 Etaptan meydana gelen projede, 1. Etapta bulunan Kaba yapının tamamlanmış, ince işlerin imalatlarının devam etmekte ve projenin 1. Etabının 2020 Eylül ayında teslim edilmesi planlandığı kaydedildi.

ALINAN ÖDÜLLER

İzmir’de Modda imzasıyla markalı konut projeleri üreten  Ontan Grup’a  Türkiye’nin en Prestijli gayrimenkullerinin ödüllerinin sahibi olduğu ‘’Sign Of The City Awards’’ 2015 yılında En iyi Rezidans Ontan Bayraklı Projesiyle 2018 yılında En iyi Konut kategorisinde Modda Sutes Projesiyle” ödüle sahip oldu. İçerisinde çarşı, müze, konut, ticari birimleri barındıran Modda Bulvar Projesi, “En İyi Karma Kullanım” kategorisinde Premium proje seçilmişti. Bu yıl Modda Bayraklı Projesiyle yapımı tamamlanmış En İyi Rezidans kategorisinde ödül alan firmanın Modda Port Projesi de yapımı devam eden En İyi Rezidans kategorisinde Premium proje seçildi.

https://www.moddabulvar.com
 


Geri Dön