18 / 04 / 2024

Motorine bir gün arayla ikinci zam!

Motorine bir gün arayla ikinci zam!

Benzin ve mazot fiyatı brent petrol tarafındaki dalgalanmalar sebebiyle son dönemde çok sık değişime uğruyor.



Petroldeki gelişmelerle benzin ve mazot fiyatına bugünden geçerli olmak üzere bu kez yeni zam daha geldi. LPG'ye ise indirim uygulandı. Fakat bu gece yarısı motorine 77 kuruş daha fiyat artışı olacağı öğrenildi. Peki  başta İstanbul olmak üzere akaryakıt pompa fiyatları kaç TL oldu?

İNDİRİM SADECE ÜÇ GÜN SÜRDÜ!

Brent petroldeki dalgalanmalar ve döviz kurunda yaşanan hareketlilik, akaryakıt fiyatlarını de değiştirmeye devam ediyor. Peş peşe yapılan indirim ve zamlarla sürekli fiyatı değişen akaryakıtta; 3 Eylül Cumartesi günü benzine 1 lira 51 kuruş, motorine ise 2 lira 41 kuruş indirim olmuştu. Fakat bu indirim sadece üç gün sürdü. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 56 kuruş, motorine ise 70 kuruş zam geldi. Diğer yandan LPG fiyatlarına ise 40 kuruş indirim uygulandı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön