28 / 03 / 2024

Motorine dev indirim geliyor! Fiyatlarda petrol şoku! Shell, Opet, PO, BP fiyat listesi 7 Temmuz 2022...

Motorine dev indirim geliyor! Fiyatlarda petrol şoku! Shell, Opet, PO, BP fiyat listesi 7 Temmuz 2022...

Brent petrol fiyatının 100 doların altına düşmesiyle beraber motorin için indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda 8 Temmuz Cuma günü motorinin litresine 2 lira 10 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. 




Brent petrolün varil fiyatının küresel ekonomilerde resesyon endişeleri ile 100 doların altına düşmesinden sonra, akaryakıt fiyatlarında indirim beklentisi gündeme geldi. Milyonlarca araç sahibi her gün güncel benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarını araştırıyor. 

Motorine dev indirim geliyor! Fiyatlarda petrol şoku! Shell, Opet, PO, BP fiyat listesi 7 Temmuz 2022...

En son Brent petroldeki düşüş sebebiyle benzinin litresine 2 Temmuz günü benzine 2 lira 13 kuruş ve LPG'ye ise 1 lira 75 kuruş indirim uygulandı. 

Sektör kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 6 Temmuz Çarşamba günü itibariyle geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 95 kuruşluk zam yapılması bekleniyordu ancak bir son dakika açıklamasıyla bu zammın iptal edildiği belirtildi. 

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

NTV'nin aktardığına göre; Brent petrol fiyatının 100 doların altına düşmesiyle beraber motorin için indirim müjdesi geldi. Bu kapsamda 8 Temmuz Cuma günü motorinin litresine 2 lira 10 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. 

Peki son dakika İstanbul, İzmir ve Ankara'da benzin, motorin ve LPG fiyatları kaç lira oldu? İl il benzin, motorin ve LPG litre fiyatları ne kadar? İşte Shell, Opet, PO, BP fiyat listesi 7 Temmuz 2022...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön