23 / 04 / 2024

Motorine indirim mi geliyor? 9 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? İşte 9 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Motorine indirim mi geliyor? 9 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? İşte 9 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları!

Benzin ne kadar? Motorin kaç TL? 9 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? soruları araç sahipleri tarafından araştırılıyor. İşte detaylar!



AKARYAKIT FİYATLARI!

Brent petrol piyasalarında yaşanan son gelişmeler yakın merceğe alındı. Brent petrol fiyatı, akaryakıt indirimi ve zammı haberlerini de beraberinde getiriyor. Güncel LPG, benzin ve motorin fiyatları sürücüler tarafından takip ediliyor. 

Brent petrol fiyatı, küresel resesyon düşüncesi ile 100 doların altına gerilerken araç sahiplerini sevindirecek haberler geliyor. 6 Ağustos itibariyle motorin fiyatlarına 1,15 TL ve benzin fiyatlarına 2.23 TL indirim yapılmıştı.  Motorine bir indirim daha uygulanacağı haberi geldi.

İşte, 9 Ağustos LPG, benzin ve motorin fiyatları listesine dair detaylar…

BRENT PETROL 6 AYIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNE GERİLEDİ!

ABD ve Avrupa'da açıklanan zayıf ekonomik oranları talep görünümünü olumsuz etkileyeceği düşüncesi ile son 6 ayın en düşük seviyelerini gören Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 4 Ağustos günü 93,72 dolara kadar düştü. Fiyatların düşüşünde, dünya genelinde açıklanan olumsuz ekonomik veriler ve resesyon beklentileri de bu düşüşe neden olan etkenlerden bazılarıdır.

MOTORİN İNDİRİMİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Küresel piyasalardaki yaşanan durgunluk ve brent petrol piyasasında gözlemlenen aşağı yönlü hareketlilik akaryakıt indirim haberlerini ortaya çıkarıyor. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre; 10 Ağustos Çarşamba günü itibariyle motorin fiyatına 1,00 TL indirim yapılması bekleniyor.

AKARYAKIT İNDİRİMİ SONRASI MOTORİN FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

İstanbul'da 23,37 liraya satılan motorinin litre fiyatının, akaryakıt indirimi sonrası 22 lira 37 kuruşa kadar gerilemesi bekleniyor. İndirimli birlikte Ankara'da motorin fiyatları 22,45 TL'ye, İzmir'de de 22,47 TL'ye gerileyecektir.

MOTORİNE VE BENZİNE İNDİRİM!

6 Ağustos günü itibariyle geçerli olmak üzere motorin fiyatına 1 lira 15 kuruş, benzin fiyatına ise 2 lira 23 kuruş indirim uygulandı.

Asgari ücretlinin haberi bile yok! Kıdem tazminatına ek en az 2.543 TL ödeme yapılıyor! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanlığı 12.554 TL maaş ile personel arıyor! İşte detaylar!

Promosyonlara zam! Emekliler en yüksek promosyon veren bankaya koştu! TEB, Akbank, Garanti promosyonları!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön