19 / 04 / 2024

Motorine zam, LPG'ye indirim haberi resmen geldi! Son dakika! Total, Opet, Petrol Ofisi ve Shell 5 Mayıs fiyat listesi..

Motorine zam, LPG'ye indirim haberi resmen geldi! Son dakika! Total, Opet, Petrol Ofisi ve Shell 5 Mayıs fiyat listesi..

Milyonlarca sürücünün sık sık araştırdığı akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Motorine zam, LPG'ye indirim geliyor. İşte Total, Opet, Petrol Ofisi, BP ve Shell 5 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Pinar Demircan

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş sebebiyle petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar sürüyor. Petrol fiyatlarında yaşanan düşüş ve yükselişler akaryakıt fiyatlarını etkiliyor. Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Motorine zam, LPG ye indirim haberi resmen geldi! Son dakika! Total, Opet, Petrol Ofisi ve Shell 5 Mayıs fiyat listesi..

Akaryakıt fiyatları bu gece yarısından itibaren değişiyor. Motorine zam, LPG'ye indirim geliyor.

Peki motorine ne kadar zam, LPG'ye kaç lira indirim yapılacak? İşte milyonlarca araç sahibinin merak ettiği zammın ve indirimin detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön