26 / 04 / 2024

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarına dair indirim ve zam haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Günden güne artan akaryakıt fiyatlarına yönelik araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Benzine 77 kuruş zam yapılacağı öğrenildi.



Petrol fiyatları Amerika’da yaşanan borç krizi ve Fed faiz kararının gölgesinde kalmaya devam ederken, akaryakıt fiyatlarına ilişkin yeni bir zam haberi daha geldi. Araç sahipleri, akaryakıt fiyatları konusunda yeni bir indirimin veya zammın gelip gelmeyeceğine yönelik arama motorlarında araştırmalar yaparken, benzine zam geleceği öğrenildi. İşte benzine gelmesi beklenen zam miktarı ve güncel akaryakıt fiyatları...

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Petrol fiyatları Amerika’da yaşanan borç krizi ve ABD Merkez Bankası Fed’in faiz kararı arasında sıkışmış halde. Bu doğrultuda, hafta içi fazlasıyla hareketli bir grafik izleyen petrol fiyatları, yurt içinde dolar/TL kurunda meydana gelen artış ile birleşince akaryakıt fiyatları için yeni bir zam gelişmesi de kaçınılmaz olmuştu. İki gün önce motorin fiyatlarına 76 kuruş zam yapılırken, benzin fiyatları konusunda da bir son dakika gelişmesi yaşandı. Salı gününden itibaren bu defa da benzin fiyatına zam geleceği öğrenildi. Peki, bugün benzin fiyatı ve motorin fiyatları kaç TL? Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte İstanbul,  Ankara  ve İzmir benzin ve mazot fiyatı...

BENZİNE ZAM GELİYOR

Hafta içinde motorine gelen 76 kuruşluk zamdan sonra benzin grubunda da 23 Mayıs Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 77 kuruş fiyat zam gelmesi bekleniyor. 23 Mayıs’ta motorin grubunda ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

Yapılacak zamdan sonra benzin fiyatı ortalama olarak İstanbul'da 20.58 lira, Ankara'da 20.94 lira, İzmir'de ise 20.93 liraya çıkacak.

İşte güncel akaryakıt fiyatları...


Geri Dön