23 / 04 / 2024

Mövenpick ve Hilton'dan Çeşmeye otel yatırımı!

Mövenpick ve Hilton'dan Çeşmeye otel yatırımı!

Dünyanın en ünlü otel zincirlerinden olan Four Seasons, Mövenpick ve Hilton, yapacakları yatırımlarla Çeşmede hizmet vermeye başlayacak



Çeşme Turistik Otelciler Birliği (ÇEŞTOB) Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Öncel, dünyanın önde gelen otel zincirlerinden Four Seasons, Mövenpick ve Hiltonun yapacakları yatırımlarla Çeşmede hizmet vermeye başlayacaklarını bildirdi.

Öncel, gazetecilere yaptığı açıklamada, dünyanın ünlü otel zincirlerinin Çeşmede faaliyet gösterme kararı aldıklarını belirtti.

Çeşmenin bu yatırımlarla yurtdışından daha fazla nitelikli turisti çeker hale geleceğini ifade eden Öncel, "Dünyanın en ünlü otel zincirlerinden olan Four Seasons, Mövenpick ve Hilton, yapacakları yatırımlarla Çeşmede hizmet vermeye başlayacak. Bu markaların Çeşmeyi tercih etmeleri son derece olumlu bir olay" dedi.

Öncel, Çeşmenin turizmde mevcut çizgisini koruduğu sürece ünlü markaları çekmeye devam edeceğini, ancak yatırımların devam etmesi için bir an önce imar planlamalarının yapılması gerektiğine işaret ederek, "Çeşme, doğal yapısı bozulmamış, Türkiyede örnek gösterilecek bir ilçe. Antalya artık yatırıma doydu. Bir an önce gerekli imar planlamaları yapılarak, Çeşmenin yapısını bozmadan yatırım bekleyen milyonlarca metrekare alan turizme açılmalı" ifadelerini kullandı.

AA


Geri Dön