19 / 04 / 2024

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi bu yıl tamamlanacak!

Muğla Sosyal Yaşam Merkezi bu yıl tamamlanacak!

Kurulduğu 2014 yılından bu güne kadar Muğla’ya 862 Milyon lira yatırım yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği sosyal yaşam merkezini de yıl içinde tamamlayacak.



 

Muğla’ya yaptığı yatırımlarla bu güne kadar bölgeye en çok yatırım yapan kurum olarak ön plana Muğla Büyükşehir Belediyesi, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. 4 yılda yaptığı 862 Milyon liralık yatırımla ulaşımdan yola, tarımdan suya, sağlıktan spor tesislerine kadar birçok projeyi hayata geçiren Muğla Büyükşehir Belediyesi büyük yatırımlardan birini daha hayata geçirmek için çalışmaları sürdürüyor.

Salonlar, atölyeler, kreş, dijital kütüphane...

42 milyon 810 bin liralık maliyetle vatandaşların bir çok aktiviteyi gerçekleştirme imkânı bulacağı sosyal yaşam merkezinin 2019'a kadar bitirilmesi planlanıyor. Dört kattan meydana gelecek olan yaşam merkezi içerisinde çok amaçlı olarak kullanılabilen düğün salonları, kreş, atölyeler, spor salonları, dijital kütüphane, kafeterya, seminer ile sergi salonları yer alacak.

Muğla il merkezindeki Kışla Parkı’nın yeşil alan, sosyal faaliyetler ve kültür merkezleri için uygun bir alan olduğunu belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, yeni yapacakları sosyal yaşam merkezi ile farklı aktivitelerin aynı yerde yapılabileceği, vatandaşları bir araya getirecek ortak bir alanın daha Muğla’ya kazandırılacağını dile getirdi.


Geri Dön