19 / 04 / 2024

Muharrem Yurt: Doğru yatırım gayrimenkul!

Muharrem Yurt: Doğru yatırım gayrimenkul!

Oldukça genç ama bir o kadar da başarılı bir isim Niyazlar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo'su Muharrem Yurt, günün gelişimi, sektörün gelişimi ve yönetim anlayışı üzerine Aytül Vidinlioğlu'nun sorularını yanıtladı.



Niyazlar İnşaat, çalışmalarıyla, projeleriyle, sağlam yapılarıyla, adından sıkça söz ettireceğe benziyor. Yönetim anlayışında nelere dikkat ediyor? Yatırımını gayrimenkule yapmak isteyenler nasıl yapmalı? Nelere dikkat etmeli? 

Doğru yatırım gayrimenkul müdür? Bu devirde ev sahibi olunmalı mı? Olunursa nasıl olunur? Bu soruların cevabını da Muharrem Bey'de bulacağız. Niyazlar Yapı'yı sizden dinleyebilir miyiz? 


Niyazlar Yapı yaklaşık 30 yıllık bir firma, ticari geçmişleri farklı farklı sektörlerde bulunmuş bir firma. Daha öncelerinde beyaz eşya. giyim, kuyumculuk, mobilya gibi farklı sektörlerde bulunmuş bir firmadır. 10 yıldır da inşaat sektöründeyiz. İnşaat sektöründe de ciddi bir potansiyelde çalışmaya devam ediyoruz. Önemli olan yapmak istediğimiz şeyi güzel bir şekilde yapmak. Daha sonra satmaya önem veriyoruz. Hep söylüyoruz Niyazlar Yapı; kişiye önem veren, insan odaklı, ticari anlayışı sonradan gelen bir firmadır. Elimizden geldiğince düzgün yapılarla, insanları ev sahibi yapmaya çalışıyoruz. Niyazlar Yapı'nın yapısı da öncelikli inşaat yapım aşamasından geçtiği için. yapısı da oradan gelmektedir. 


YAHYALI, NİGDE VE ERKİLET PROJELERİ 

Yahyalı ve Niğde'de çok sayıda eşi miz, dostumuz olduğu için, bizi oraya yönlendirdiler. Yapın daire alalım diye. Orada da ciddi şekilde satışlarımız var. Bitmeye yakın bloklarımızda yerimiz dahi yok. Topraktan satışlarımız var.


Vizyon Kent Haber


Geri Dön