28 / 03 / 2024

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Muhittin Böcek: Kırsala imar planı gelecek!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacağını dile getirerek, "Kırsala imar gelecek, sosyal hayat gelişecek" dedi.



CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Muhittin Böcek, Manavgat Belediye Başkanı ve CHP Manavgat Belediye Başkan Adayı Şükrü Sözen'in proje tanıtım toplantısına katılım gösterdi.  

Kemer Gözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre toplantıya CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Antalya milletvekilleri Çetin Osman Budak, Aydın Özer, Cavit Arı, Rafet Zeybek, CHP Akseki Belediye Başkan adayı Erdoğan Erdoğan, CHP Konyaaltı Belediye Başkan adayı Semih Esen, İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Manavgat'ta projelerini anlatan Böcek, "Gazipaşa'dan Kaş'a kadar Antalya'nın planlı bir kent olacak. Mahalleye dönüşen tüm köylerin yerleşim alanlarını tespitini yaparak imar planlarını tamamlayacağız. Muhtarlıkların gözetiminde sosyal donatı alanları planlayacağız. Düğün salonu, kapalı pazar yeri, okuma salonu, spor salonu gibi donatılarla kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın sosyal ve kültürel ihtiyaçları karşılanacak" diye açıklama yaptı. 
 


Geri Dön