28 / 03 / 2024

Murat Atay kim?

Murat Atay kim?

Garanti Mortgage Müdürü Murat Atay kimdir? Garanti Mortgage Müdürü Murat Atay ne zaman bu göreve atandı? Mortgage Müdürü Murat Atay ne zaman, hangi okuldan mezun oldu?



Murat Atay kimdir?

Murat Atay 1971 Tarsus doğumlu. Lisans eğitimini Ortadoğu Teknik Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladıktan sonra Yeditepe Üniversitesi’nde MBA derecesi alan Murat Atay, bugün Garanti Mortgage Müdürü.


Çalışma yaşamına, 1993 yılında, Uzman Yardımcısı olarak Garanti Bankası’nda başlayan Murat Atay yaklaşık 18 yıl boyunca, Garanti’nin farklı birimlerinde yönetici olarak görev aldı.


2009 yılından Temmuz 2012'ye kadar Garanti Romanya’nın Genel Müdürü olarak görev yapan Murat Atay bu tarihte, Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne görevine getirildi.


Garanti ve iştiraklerinin üst yönetiminde dün yaşanan görev değişikliklerinin ardından, bugün yeni bazı atamalar gerçekleştirildi. Bu doğrultuda Garanti Mortgage Genel Müdürlüğü’ne Garanti Romanya Genel Müdürü Murat Atay getirildi.


Krediler Genel Müdür Yardımcısı Ali Temel’in, 31 Temmuz 2012 tarihi itibarıyla görevinden ayrılacağı, Ali Temel’den boşalan Krediler Genel Müdür Yardımcılığına, halen Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğü’nü yürüten Erhan Adalı’nın getirildiği , Garanti Mortgage Genel Müdürü Cemal Onaran’ın ise Garanti Emeklilik Genel Müdürlüğüne atandığı duyurulmuştu.


Murat Atay, evli ve iki çocuk babası.



Murat Atay: Faizde çıkışı gören konuta koştu!
Murat Atay: Konut kredilerinin yüzde 55'i 10 yıl vadeli!
Murat Atay: Mortgage kredi faizleri çok uygun seviyelerde!



Geri Dön