29 / 03 / 2024

Murat Karayalçın Narlıdere'de kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Murat Karayalçın Narlıdere'de kentsel dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Kentsel dönüşüm konulu bir toplantıya katılmak için İzmir Narlıdere'ye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamında ziyaret etti.



Karayalçın desteği Kentsel dönüşüm konulu bir toplantıya katılmak için Narlıdere'ye gelen CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u makamında ziyaret etti. Başkan Batur ziyaret esnasında Karayalçın'a, Narlıdere'de yıllardır başarı ile uygulanan kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili bilgiler verdi. 

Narlıdere Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen Murat Karayalçın ziyaretine Dikili Belediye başkanı Osman Özgüven, Narlıdere CHP ilçe başkanı Cafer Esen, İl Genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 


Kıvanç duydum 

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur'u ziyareti esnasında gerçekleştirilen kentsel dönüşüm sunumunu büyük bir dikkatle dinleyen CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın aldığı bilgiler karşısında memnuniyetini dile getirdi. Karayalçın Başkan Batur'un geçmişten bugüne dönüşüm konusunda yaptığı çalışmaları yakinen takip ettiğini ifade ederek CHP'li sosyal belediyecilik anlayışıyla tam olarak örtüşen bu çalışmaları için kıvanç duyduğunu belirterek Başkan Batur'u tebrik etti. 


Narlıdere Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, dönüşümün uygulanacağı mahallelerdeki vatandaşların oluşturduğu kooperatifler tarafından gerçekleşen toplantıya katıldı. Narlıdere'de kentsel dönüşümün uygulanacağı mahalle sakinlerin kentsel dönüşüm ile ilgili merak ettiği konularda bilgilerin verildiği toplantı sonunda Çatalkaya yapı konut kooperatifi ile Narlıdere Belediyesi arasında kentsel dönüşüm çalışmalarının beraber yürütüleceğine dair hazırlanan protokolü Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın ve kooperatif temsilcileri ile birlikte imzaladı.

 

Fikret Yelen/Yenigün Gazetesi


Geri Dön