24 / 04 / 2024

Murat Kurum: İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

Murat Kurum: İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istiyoruz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, vatandaşın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak bir dönüşüme start verdiklerine vurgu yaptı ve İstanbul'un 39 ilçesini dönüştürmek istediklerinin altını çizdi. 



AK Parti İstanbul milletvekili adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Üsküdar Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (ÜSMEK) Sertifika Töreni'nde kursiyerlerle bir araya geldi ve burada açıklamalarda bulundu. 

Bakan Kurum törende gerçekleştirdiği konuşmada, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk saatlerinden itibaren ilgili kurum ve kuruluşlarla beraber bölgeye gittiklerine dikkat çekti. 

<resim2>

Her afette olduğu gibi vatandaşların yanına gittiklerinin altını çizen Murat Kurum, açıklamasında "Önce acılarını paylaştık. Ardından hızlı bir şekilde arama kurtarma çalışmalarının akabinde vatandaşlarımızın geçici barınma alanını, enkaz kaldırma süreçlerini, milletimizle birlikte el ele vererek yürüttük" ifadelerine yer verdi. 

İşte Bakan Murat Kurum'un o açıklamaları...


Geri Dön