25 / 04 / 2024

Murat Miniç: Beykoz'da imar sorunu var!

Murat Miniç: Beykoz'da imar sorunu var!

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, adayların çözüleceği yönünde vaatler verdiği imar sorunuyla ilgili konuştu. 



İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, Yenimahalle’de yaptığı esnaf ziyareti sırasında önemli açıklamalarda bulundu. Miniç'e Meclis üyesi adayı Murat Ilnam eşlik etti.

Dost Beykoz'da yer alan habere göre, Yenimahalleli vatandaşlarla sohbet eden Murat Miniç, Beykoz’da gündeki yerini koruyan ve adayların çözüleceği yönünde vaatler verdiği imar sorunuyla ilgili konuştu.

Murat Miniç: Beykoz da imar sorunu var!

“Zenginler için imar sorunu ortadan kalkıyor”

Miniç, “Bütün Beykozlular olarak biz Beykoz'da imar sorunu var diyoruz.” Şeklinde konuşan Murat Miniç, “Doğru Beykoz için bir imar sorunu var. Fakat bu sorun konu damat beyin Nun Okulları olunca ortadan kalkıyor, aynı okulun hemen karşısındaki ormana 553 tane villa yapılması olunca ortadan kalkıyor. Yenimahalle Gölbahçe mevkiinde Simpaş’a 120 dönümlük arazi için verilen imar olunca ortadan kalkıyor.” ifadelerini kullandı.

Murat Miniç: Beykoz da imar sorunu var!

Beykoz'un değil Beykozlunun Sorunu

İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Miniç, şu açıklamalarda bulundu: ''İBB’nin Sütlüce’de ki binasında askıya çıkan,  Beykoz'un 15 mahallesinin 1/5000 lik planlarını bile Beykoz’a getirmiyorlar. Beykozlunun gözünden uzak tutmaya çalışıyorlar. Demem o ki sorun aslında Beykoz’un değil Beykozlunun sorunu. Beykozlu imar isteyince söz bile veremeyenler, Beykozlu evinin çatısını tamir etmek isteyince izin bile vermeyenler sıra yandaşlarına gelince, menfaat odaklarına gelince izin vermekte hiç bir çekince göstermiyorlar. Biz Beykozluların oturmadığı hiç bir masada oturmayacağız. Beykozlunun içinde olmadığı hiç bir plana evet demeyeceğiz. Biz belediyeyi kazanacağız ve Beykozluyu Beykoz’dan ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecek. İmar için planlarımızı da Beykozluların fikirleri doğrultusunda birlikte yapacağız. İmarı Beykozlu için sorun haline getirenleri de hep birlikte utandıracağız.''

Murat Miniç: Beykoz da imar sorunu var!


Geri Dön