26 / 04 / 2024

Musa Aykaç: Aslantepe'de locanız olmayabilir ama rezidansınız olabilir!

Musa Aykaç: Aslantepe'de locanız olmayabilir ama rezidansınız olabilir!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, projenin TT Arena'nın yanında olmasının Galatasaray taraftarları için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, "Aslantepe'de locanız olmayabilir ama rezidansınız olabilir" dedi...



TT Arena Stadı'na komşu Nurol Life Aslantepe projesindeki 502 konut metrekaresi 2.800 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.


NUROL GYO, Seyrantepe’de Türk Telekom Arena Stadı'na komşu 'Nurol Life Aslantepe' projesini hayata geçiriyor. Türk Telekom Arena Stadı’nın hemen yanı başında 9.525 metrekare arazi üzerinde inşa edilecek olan Nurol Life, konut ve ofislerden meydana gelecek bir proje olarak Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlandı. 502 konut, 50 ofis ve 2 dükkanın yer aldığı projede konutların metrekare fiyatı 2.800 dolardan başlıyor. Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, projenin TT Arena'nın yanında olmasının Galatasaray taraftarları için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, "Aslantepe'de locanız olmayabilir ama rezidansınız olabilir" dedi.  


250 MİLYON $'LIK YATIRIM

250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçecek Nurol Life Aslantepe projesinde, 1+0’dan 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Aykaç, projede tavan yüksekliğinin benzeri pek çok rezidans projesinden farklı olarak dört metreye kadar çıkarıldığını da  sözlerine ekledi. 


2017'NİN İLK ÇEYREĞİNDE TAMAMLANIYOR

AYKAÇ, projenin 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanmasının planlandığını söyledi. Aykaç, "Proje yatırımcıların yanı sıra yeni evli çiftlere ve özellikle tek çocuklu ailelere hitap edecek" diye konuştu.


Akşam Gazetesi 


Geri Dön