27 / 04 / 2024

Mustafa Keleş: İnşaatta yeni Türkiye inşa ediyoruz!

Mustafa Keleş: İnşaatta yeni Türkiye inşa ediyoruz!

Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, güçlenen Türkiye ekonomisi içinde inşaatın her zamankinden daha önemli hale geldiğini söyledi. Keleş, "Yeni Türkiye'yi inşa ediyoruz" diye konuştu.



Son 12 yılda hızlı büyüme kaydeden inşaat sektörü yurt dışı ve yurt içinde yapılan üretimle pazar paylarını artırarak büyümeye devam ediyor. Barajlar, enerji üretim tesisleri, yollar, havaalanları, kentsel mekânlar, fabrikalar, hastaneler ve diğer tüm yaşamsal mekânlar ile o mekânları yaşanılır kılabilecek tüm altyapının ilk adımı inşaatla atılıyor. Keleşoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, inşaat sektörünün GSMH içindeki payının yaklaşık yüzde 30 seviyesinde olduğunu belirterek, ''Yüksek oranlı istikrarlı büyüme ve beraberinde istihdam yaratma ihtiyacı her zamankinden daha fazla olan Türkiye ekonomisi için, inşaat sektörünün her zamankinden daha önemli hale geldi'' dedi.



İNŞAATIN gelişmeye açık bir sektör olduğunun altını çizen Mustafa Keleş, "Gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştireceğimiz birçok projemiz var. 

Devletin sektörü desteklemesi ve yenilikçi farklı projelere imza atması bizim en büyük avantajımızdır. Bu durum vizyonumuzu geliştirmemizde, hayallerimizi gerçekleştirmemizde büyük rol oynadı" diye konuştu. "Hep birlikte el ele Türkiye'yi yeni bir döneme hazırlıyoruz" diyen Keleş, şöyle devam etti: "Kurumsallaşma, kalifiye personel ihtiyacı ve organizasyonların gelişmesi üzerine çalışıp farklı planlar geliştirmeli ve eksiklerimizi tamamlamalıyız. Daha yapacak çok işimiz var." 


Sabah Ek


Geri Dön