24 / 04 / 2024

Mustafa Koç yemek yediği kebapçıya klima hediye etti!

Mustafa Koç yemek yediği kebapçıya klima hediye etti!

İstanbul Çemberlitaş'ta yemek yediği 75 metrekarelik kebapçıda sıcaktan bunalan Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş. Koç da hemen çareyi bulmuş ve kebap evine iki adet klima hediye etmekte bulmuş...




Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, müdavimi olduğu kebapçıda sıcaktan bunalınca sorunu ilginç bir yöntemle çözdü. 


Para Dergisi'nin haberine göre olaya konu mekan İstanbul Çemberlitaş'ta 75 metrekarelik bir mekan. Yazın dışarı atılan masalarla birlikte yalnızca 20 masada müşteri ağırlayabiliyor. Yani oldukça küçük bir kebapçı… Mutfağı restoranın tam ortasında (açık mutfak) olan kebap evinde tüm kebaplar 'zırh' denilen özel bıçakla doğranan etlerle yapılıyor. 


Atik Ali Paşa Camisi'ne kebapçı küçük ama ünü büyük. 40 yıllık mekanın müdavimlerinden biri de Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç. Koç burayı iki yıl önce keşfetmiş. Yalnızca Mustafa Koç değil bazı Koç yöneticileri de buraya sık sık yemek yemeğe gidiyormuş. Mustafa Koç bir gidişinde mekanın sıcaklığından muzdarip olmuş. Koç da hemen çareyi bulmuş ve kebap evine iki adet klima hediye etmiş.



HaberTürk




Geri Dön