29 / 03 / 2024

Mustafa Tosun kimdir?

Mustafa Tosun kimdir?

İzmir Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun kimdir? Mustafa Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Tosun..



Mustafa Tosun kimdir?

1969  İzmir  doğumlu olan Mustafa Tosun,  Ankara  Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunudur. 


1997 yılında Dikili Belediyesi’nde Veteriner Hekim olarak başladığı kamu görevini 17 yıl aralıksız olarak sürdürmüş olup, 2014 Yerel seçimleri öncesinde bu görevinden istafa ederek CHP'den  Dikili Belediye Başkanı adayı olmuştur. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de aldığı rekor oyla Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş ve halen bu görevine devam etmektedir.  

Nazan Tosun'la evli olan Mustafa Tosun'un, Damla ve Yağmur adında iki kız çocuğu vardır.


Mustafa Tosun'un mesajı:

"Çağdaş, şeffaf ve üretken bir belediyecilik anlayışıyla, halkımız için en iyi hizmeti sağlayabilmek adına yola çıktık. Bu onurlu görevde genç ve dinamik ekibimizle birlikte yorulmadan çalışacağız. Dikili’de barış, huzur, kardeşlik ve hizmet sözü verdik. Verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasında olacağız.

 

Tüm hizmetlerde birinci sınıf olma gayreti içerisinde, dürüst ve insan odaklı çalışmalarımızla Dikilimiz için üreteceğiz. Hukuk, adalet ve doğruluk için mücadelemizi hep sürdürdük, bu yönetim anlayışıyla Dikili’yi hak ettiği noktaya taşıyacağız.

 

Hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz demeden, bütün birimlerimizle yürüttüğümüz çalışmalarda en büyük güvencemiz, siz saygı değer hemşehrilerimizin bize olan inancı, güvenci ve desteğidir. Sizlere, sevgili Dikilili hemşehrilerimize daha iyi hizmet etmek için her zaman görüş önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz. Bizlere duyduğunuz güven ve gösterdiğiniz destek için teşekkürlerimi sunarak; “Birlik ve beraberlik içinde mutlu bir Dikili” diyorum."





Geri Dön