24 / 04 / 2024

Mustafa Tosun biyografi

Mustafa Tosun biyografi

İzmir Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun kimdir? Mustafa Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Tosun..

Dikili çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı sürüyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un prestij projeleri kapsamında hayata geçirilen dev yatırımlardan biri olan ve "Dikili'nin hayali" olarak nitelendirilen Dikili Belediyesi Çok Amaçlı Salon Kompleksi'nin inşaatında adım adım sona yaklaşılıyor.

Dikili Gençlik Merkezi ve Bilim Evi 20 Şubat'ta açılıyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, iki ayrı önemli proje olan Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Çocuk Bilim Evi Merkezi'ni ilçeye kazandırdıklarını söyledi, yapılan her iki tesisin de 20 Şubat Cumartesi günü törenlerle hizmete açılacağını bildirdi.

Dikili'deki arazi krizine Aziz Kocaoğlu'ndan müdahele!

Dikili Belediye Başkanı CHP’li Mustafa Tosun’un Ankara’da kurulan bir vakıf üniversitesine piyasa değeri milyonlarca lirayı bulan arazileri bedelsiz devretmesi ortalığı karıştırdı.

Dikili projelerle cazibe merkezi olacak!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un, başkanlık koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren gerçekleştirdiği yatırımlarla ilçede yıllardır gözardı edilmiş sorunları birer birer çözüme kavuşturuyor.

Mustafa Tosun Dikili'deki projeleri anlattı!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Çandarlı bölgesinde yer alan Piri Reis Sitesi, EYKO Sitesi, Özlem Sitesi ve Denizkabuğu Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşın sorun ve önerilerini dinledi.

Dikili örnek ve model bir kent!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve ekibinin gerçekleştirdiği her bir proje ülke genelindeki birçok yerel yönetim tarafından örnek alınırken, Dikili ilçesi de artık halkının yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kente dönüştü.

Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Semt Proje İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Tosun, Serkan Özden tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Aralık'ta Kağıthane, Emniyetevler Mahallesi'nde kuruldu.

Mustafa Tosun kimdir?

İzmir Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun kimdir? Mustafa Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Tosun..

Dikili'de her adımda temizlik seferberliği başladı!

30 Mart yerel seçimlerinin ardından CHP' li Mustafa Tosun'un belediye başkanlığı koltuğuna oturmasıyla daha çevreci ve yenilikçi bir kimliğe bürünen Dikili' de temizlik devrimi yaşanıyor...

Dikili Midilli arası vapur seferleri başlıyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun Epano Skala Kültür ve Sanat Derneği"nin düzenlediği yöresel folklor gösterileriyle dansların sahnelendiği "34. Uzo Şenliği"ne katılmak için gittiği Midilli'de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç fazlası iki çöp kamyonunu Dikili'ye hibe etti!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun ve Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar örnek bir dayanışmaya imza attı. Karşıyaka Belediyesi, ihtiyaç fazlası iki çöp kamyonunu Dikili'ye hibe etti.

Mustafa Tosun: Yaptığımız yatırımlarla Dikili'ye altın çağını yaşatacağız!

Dikili Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ilçede atıl bulunan boş alanları tek tek değerlendirmeye aldı. Başkan Tosun, “Belediye ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla Dikili altın çağını yaşayacak” dedi.

Mustafa Kara: Çamlıca Cami, İstanbul'un simgesi olacak!

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Çamlıca Cami hakkında yaptığı açıklamalarını destekler nitelikte konuştu. Çamlıca cami'nin İstanbul'un yeni simgesi olacağını belirten Kara yeşil alanlara da zarar verilmeyeceğini ile

Mustafa Tosun biyografi Haberi

Mustafa Tosun biyografi

Mustafa Tosun kimdir?

1969 İzmir doğumlu olan Mustafa Tosun, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunudur. 


1997 yılında Dikili Belediyesi’nde Veteriner Hekim olarak başladığı kamu görevini 17 yıl aralıksız olarak sürdürmüş olup, 2014 Yerel seçimleri öncesinde bu görevinden istafa ederek CHP'den  Dikili Belediye Başkanı adayı olmuştur. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de aldığı rekor oyla Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş ve halen bu görevine devam etmektedir.  

Nazan Tosun'la evli olan Mustafa Tosun'un, Damla ve Yağmur adında iki kız çocuğu vardır.


Mustafa Tosun'un mesajı:

"Çağdaş, şeffaf ve üretken bir belediyecilik anlayışıyla, halkımız için en iyi hizmeti sağlayabilmek adına yola çıktık. Bu onurlu görevde genç ve dinamik ekibimizle birlikte yorulmadan çalışacağız. Dikili’de barış, huzur, kardeşlik ve hizmet sözü verdik. Verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasında olacağız.

Tüm hizmetlerde birinci sınıf...