19 / 04 / 2024

Mustafa Tosun izmir

Mustafa Tosun izmir

İzmir Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun kimdir? Mustafa Tosun, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Tosun, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Tosun..

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

İzmir Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmaları meclis gündeminde!

İzmir'in Konak ilçesinde bulunan Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin inşaat çalışmalarında tarihi kalıntılara rastlanması meclis gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Emrah Özdemir: İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz!

Türkiye’nin yerli gayrimenkul danışmanlık markası Kristal Türkiye’nin Ülke Başkanı Mustafa Emrah Özdemir yaptığı açıklamada, "İzmir'de kira fırsatçılarına izin vermeyeceğiz" dedi.

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Dikili çok amaçlı spor kompleksinin inşaatı sürüyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun'un prestij projeleri kapsamında hayata geçirilen dev yatırımlardan biri olan ve "Dikili'nin hayali" olarak nitelendirilen Dikili Belediyesi Çok Amaçlı Salon Kompleksi'nin inşaatında adım adım sona yaklaşılıyor.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etapı başladı!

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ikinci etap çalışmaları başladı. Projede Küçükyalı-Karataş arası altyapı ve sanat yapıları ihalesi kapsamında altgeçit inşaatı haftasonu yeniden başlayacak.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki altgeçitin ilk ihalesi tamam!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda Mithatpaşa Parkı önünde yolu yeraltına almak üstünü meydan yapmak için 2015 Ağustos ayında başladığı proje, ilk ihale kapsamında tamamlanamadı.

İzmir Mustafa Paşa Vakıf Çarşısı yıkıldı!

İzmir Konak'ta bulunan mülkiyeti Vakıflar Müdürlüğü'ne ait 120 yıllık Kaptan Mustafa Paşa İş Merkezi'nin bulunduğu bina yıkıldı. Mustafa Paşa Vakıf Çarşısı'nda 125 esnafın çay bahçesi yer alıyordu.

Mustafa Elitaş İzmir'deki yatırımları değerlendirdi!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, çeşitli ziyaretlerde bulunmak ve programlara katılmak üzere dün İzmir'e geldi. İlk olarak Petkim'i ziyaret eden Bakan Elitaş, ardından AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Dikili Gençlik Merkezi ve Bilim Evi 20 Şubat'ta açılıyor!

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, iki ayrı önemli proje olan Şafak Pavey Gençlik Merkezi ile Çocuk Bilim Evi Merkezi'ni ilçeye kazandırdıklarını söyledi, yapılan her iki tesisin de 20 Şubat Cumartesi günü törenlerle hizmete açılacağını bildirdi.

Mustafa Tosun izmir Haberi

Mustafa Tosun izmir

Mustafa Tosun kimdir?

1969 İzmir doğumlu olan Mustafa Tosun, Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunudur. 


1997 yılında Dikili Belediyesi’nde Veteriner Hekim olarak başladığı kamu görevini 17 yıl aralıksız olarak sürdürmüş olup, 2014 Yerel seçimleri öncesinde bu görevinden istafa ederek CHP'den  Dikili Belediye Başkanı adayı olmuştur. 


30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de aldığı rekor oyla Belediye Başkanlığı görevine seçilmiş ve halen bu görevine devam etmektedir.  

Nazan Tosun'la evli olan Mustafa Tosun'un, Damla ve Yağmur adında iki kız çocuğu vardır.


Mustafa Tosun'un mesajı:

"Çağdaş, şeffaf ve üretken bir belediyecilik anlayışıyla, halkımız için en iyi hizmeti sağlayabilmek adına yola çıktık. Bu onurlu görevde genç ve dinamik ekibimizle birlikte yorulmadan çalışacağız. Dikili’de barış, huzur, kardeşlik ve hizmet sözü verdik. Verdiğimiz her sözün sonuna kadar arkasında olacağız.

Tüm hizmetlerde birinci sınıf...