19 / 05 / 2024

Müşterilerine 2000 TL nakit hediye veren banka alışverişlere kolaylık sağlıyor!

Müşterilerine 2000 TL nakit hediye veren banka alışverişlere kolaylık sağlıyor!

Banka müşterisi olan vatandaşların hesabına 2.000 TL nakit yatıracağını açıkladı. Bu bankanın müşterileri haberi duyunca sevindi. Bu kampanyayı yapan hangi banka ve şartları ne?



Yeni yılın gelmesinin hemen ardından tüm bankalar müşterilerini kaybetmemek adına yeni kampanyalar düzenleme içerisine girdi. Hatta bankalar yeni müşteri çekebilmek adına ciddi bir yarış içerisine girmiş bulunuyor. Bu bankalardan birisi de Ziraat Bankası oldu. Müşterileri için yeni kampanya düzenlediklerini açıklayarak tüm müşterilerinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Ziraat Bankası’nın yeni kampanyası tüm vatandaşlar üzerinde büyük bir ses getirdi. 

Müşterilerine 2000 TL nakit hediye veren banka alışverişlere kolaylık sağlıyor!

Ziraat Bankası’ndan müşterilerine büyük jest

Her geçen gün yeni kampanya düzenleyen bankalar arasında bu defa Ziraat Bankası yerini aldı. Müşterileri için düzenlemiş olduğu kampanya ile yüzleri güldürdü. Ziraat Bankası’nda banka kartı bulunma şartı olan kampanya ile müşterilerine 2.000 TL’ye kadar nakit destek vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası ile tatil budur firmasının yapmış olduğu anlaşma kapsamında tüm Ziraat Bankası’nda banka kartı bulunan müşterilerine özel 2.000 TL’ye varan hediye desteği verileceği açıklaması yapıldı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön