20 / 04 / 2024

Müteahhitler ellerindeki dövizleri bozdurmalı!

Müteahhitler ellerindeki dövizleri bozdurmalı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye'nin ekonomisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Tellioğlu, müteahitlerin ellerindeki dövizleri bozdurması gerektiğini söyledi.



İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, Türkiye ekonomisini değerlendirdi. Son, Türkiye'nin, güçlü ve dinamik ekonomisi ve milli duruşu ile kendisine yönelik saldırıların üstesinden geleceğini belirtti. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Tellioğlu, "Ülkemiz ve geleceğimiz dolardan değerlidir. Müteahhitlerimizden ellerindeki dövizlerini bozdurmalarını, ülkelerine ve geleceklerine sahip çıkmalarını önemle bekliyoruz" açıklamalarında bulundu.

Yazılı açıklama yapan Tellioğlu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Türkiye'ye ilişkin yaptırım kararlarının döviz kurlarında yarattığı hareketliliğin geçici ekonomik spekülasyonlara sebep olduğunu, milli duruşunun ekonomik saldırıların üstesinden geleceğini söyledi.

Tellioğlu, "Üyelerimize çağrı yapıyoruz. Ülkemiz ve geleceğimiz dolardan değerlidir. Müteahhitlerimizden ellerindeki dövizlerini bozdurmalarını, ülkelerine ve geleceklerine sahip çıkmalarını önemle bekliyoruz" açıklamasında bulundu. 


Geri Dön