19 / 04 / 2024

Müteahhitlerin gözü fiyat farkı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Müteahhitlerin gözü fiyat farkı için Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada  gündemden düşmeyen Rusya-Ukrayna savaşıyla müteahhitlerin ağırlaşan maliyet artışı baskısı altında olduğunu dile getirerek,  fiyat farkı müjdesi beklediklerini söyledi.



Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) yaptığı açıklamada, son zamanlarda sık sık gündeme gelen müteahhitlerin yükselen inşaat maliyetleri sebebiyle <or durumda kalması üzerine kamu projeleri için 24 Şubat 2022 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ek fiyat farkı düzenlemesinin sektörün içinde yer aldığı ekonomik sıkıntıları gidermenin çok uzağında kaldığı bildirildi.

Müteahhitlerin gözü fiyat farkı için Cumhurbaşkanı Erdoğan da!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Rusya-Ukrayna savaş ile girdi maliyetlerindeki artışın katlanarak sürdüğüne değinilen söz konusu açıklamada, TBMM'de kabul edilen torba yasaya eklenen önergeyle kamu projeleri için yeni fiyat farkı ve tasfiye hakkı getirildiği belirtildi.

Peki Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren konuyla ilgili olarak neler söyledi? İşte Erdal Eren'in o açıklamaları...


Geri Dön