19 / 04 / 2024

My Towerland ve My Home Maslak'ta hemen teslim daireler! 50 ay 0 faizle!

My Towerland ve My Home Maslak'ta hemen teslim daireler! 50 ay 0 faizle!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

My Towerland ve My Home Maslak projelerinde yer alan daireler hemen teslim ediliyor. Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin' sloganıyla yapılan kampanyada da faizsiz vadelendirme uygulanıyor.



Ağaoğlu İnşaat 2 projesinde yeni kampanya yapıyor. Projelerden biri Ataşehir'deki My Towerland ve Maslak'taki My Home Maslak. 


Ağaoğlu İnşaat kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra firma bünyesinde 50 ay faizsiz vadelendirme uygulanıyor. 


Ağaoğlu İnşaat kapsamında banka kredisi ya da firma bünyesinde vadelendirme tercih ediliyor. Yüzde 10 peşinatlı ödeme de ise yüzde 40 banka kredisi ve sonrasında faiz uygulanmadan taksitlendirme yapılıyor. 


'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin' sloganıyla gerçekleşen kampanyanın dahil olduğu projelerde konutlar hemen teslim ediliyor. 


My Towerland Ataşehir projesi:



My Towerland Ataşehir projesi kapsamında 3 bin 500 daire yer alıyor. Projedeki tüm 1 oda 1 salon konut seçenekleri satıldı. 


Satışı devam eden konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Fiyatları 697 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Telefon: 444 6 777

Web: http://www.mytowerland.com/


My Home Maslak projesi:


My Home Maslak projesinde ise toplam 3 blok yer alıyor. My Home Maslak projesinde daire fiyatları 572 bin TL'den teras evlerin fiyatları da 756 bin TL'den başlıyor. 


My Home Maslak projesinin sosyal alanlarında güvenlik, spor alanları, oyun alanları, fitness center, otopark ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.myhomemaslak.com/


Ağaoğlu İnşaat iletişim bilgileri

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


Geri Dön