25 / 04 / 2024

Myvia Bahçe'nin ikinci etabı martta tamamlanacak!

Myvia Bahçe'nin ikinci etabı martta tamamlanacak!

"Böylesi İstanbul'da bile yok" sloganı ile yola çıkan Myvia Bahçe projesi, geleceğin mimarisine uygun, modern, teknolojik alt yapısı, ofis çözümleri ile yaşam tarzının ihtiyaçlarının hepsine cevap veriyor.




Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı," Myvia Bahçe Projesi yoğun bir talep gördü. 

İlk etabı zamanında bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İkinci etap da Mart ayında tamamlanacak" dedi İnşaat ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren Gözde Grubu'nun, İzmirli Ontan İnşaat ile birlikte Bornova'da inşa ettiği Myvia Bahçe Projesi'nin birinci etabı tamamlandı ve sahiplerine teslim edildi. Projenin devam eden ikinci etabının ise Mart ayında tamamlanarak teslim edileceği belirtildi. 


KOLAY ULAŞIM 

"Böylesi İstanbul'da bile yok" sloganı ile yola çıkan Myvia Bahçe projesi, geleceğin mimarisine uygun, modern, teknolojik alt yapısı, ofis çözümleri ile yaşam tarzının ihtiyaçlarının hepsine cevap veriyor. 

Ayrıca  İzmir  Bornova'da Çevre Yolu'na, Ege Üniversitesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Tıp Fakültesi, Forum Bornova ve Bahçeşehir Koleji çevresinde otogara, havaalanına olan ulaşım kolaylığı ile büyük talep gören proje pek çok ilke imza atıyor. 


FARKLI MİMARİ 

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kalı, "İzmir'de gerçekleştiriğimiz her projemizde olduğu gibi bu projemizde de birinci etabı söz verdiğimiz tarihte bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. 

Amacımız her yaşam tarzına uygun, bütün ihtiyaçlara cevap veren projeleri en kaliteli mazleme ile sunmak. Farklı mimarisi ve sunduğu ayrıcalıklı yaşam ile Myvia Myvia Bahçe Projesi, Gözde Grubu ve İzmirli Ontan İnşaat'ın işbirliği ile hayata geçirildi. Mart ayında tamamlanacak ikinci etap için geri sayım başladı. 

ONTAN İNŞAAT 2006 yılında inşaat, taahhüt, proje yönetimi ve gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet göstermek amacıyla her ikisi de İTÜ mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Onur öktem ve İnşaat Mühendisi Taner Akçınar tarafından kuruldu. 

Sahip olduğu teknik bilgi ve donanım doğrultusunda geliştirilen projeler klasikleşmiş inşaat mantığından uzak, profesyonelliğin ve mühendislik mimarisinin ön plana çıktığı çalışmalar oldu. 

Ontan İnşaat, taahhüt ve proje yönetimi alanında fizibiliteden projelendirmeye, detay çözümlerden malzeme seçimine, anahtar teslimi uygulamalardan işletmeye almaya kadar her safhada çağdaş teknolojiye dayalı hizmet verebilmektedir. 

Bahçe Projesi oldukça yoğun bir talep gördü. Sadece İzmir'den değil İzmir dışından da pek çok kişi bu projede konut sahibi oldu. Şimdi 2'nci etabı da söz Bahçe konsepti ile 1 + 0 (Single), 1 + 1 (Classic ve Big), 2 + 1 (Maxi ve Large) 1 + 1 Dubleks daireler ile ofis ve otel katlarının, mağazaların yer aldığı projede değişik yaşam alanları mevcut. Yoga alanları, barbekü locaları, açık hava sineması, havuz ve fitness salonu, hobi bahçeleri, toplantı salonu, konferans salonu, kafeterya, sauna, Türk hamamı, oyun odası, teleskop keyfi gibi farklılıkları hem ev hayatını hem de ofis hayatını yaşamak isteyenlere sunuluyor. 

Myvia Bahçe'de oto yıkama, otopark, güvenlik, kuru temizleme, pet oteli gibi ayrıcalıklar da bir arada bulunuyor. 


HaberTürk Egeli


Geri Dön