26 / 04 / 2024

N Şehir Esenyurt teslim tarihi!

N Şehir Esenyurt teslim tarihi!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: N Şehir Esenyurt

N Şehir Esenyurt teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olarak belirlendi. 30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen N Şehir Esenyurt projesi 7 blok halinde yükseliyor



N Şehir projesi 30 bin 188 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.  N Şehir Esenyurt  teslim tarihinden önce projeden bahsedelim.


N Şehir projesi İstanbul Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde yer alıyor.  Özyurtlar İnşaat  imzası taşıyan projedeki konutların alanları 70 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.


N Şehir projesi 6 adet konut ve 1 adet rezidans bloğu olmak üzere toplam 7 blok halinde yükseliyor. Projede konut blokları 13 katlı olarak tasarlandı.


N Şehir Esenyurt toplam 618 adet daire ve 137 adet dükkandan meydana geliyor. Nşehir Esenyurt satılık daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildi.


N Şehir Esenyurt teslim tarihi!

N Şehir Esenyurt teslim tarihi 2014 yılı içerisinde olarak belirlendi. Projede banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor. 


Nşehir Esenyurt projesinde oyun alanları, fitness center, yürüyüş parkuru, yüzme havuzu, spor alanları, sauna, otopark ve buhar odası ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


Nşehir Özyurtlar iletişim

Nşehir Esenyurt telefon:  444 40 27 

Web Adresi: www.nsehiresenyurt.com


projeye sor



Geri Dön