25 / 04 / 2024

Nadir Ataman'dan sahra hastanesi açıklaması! 

Nadir Ataman'dan sahra hastanesi açıklaması! 

CHP'li İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda kurulacak hastanenin inşaatının havalimanı arazisinde değil bitişindeki 52 bin metrekarelik alanda başladığını ifade etti...



Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İBB Meclis Üyesi Nadir Ataman, Cumhurbaşkanı’nın açıkladığı koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda kurulacak hastanenin inşaatının başladığını ifade etti. 

Sözcü'de yer alan habere göre; Nadir Ataman, hastane için çalışmaların havalimanı arazisinde değil bitişindeki 52 bin metrekarelik alanda yapıldığını belirtti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de bin odalı sahra hastaneleri inşa edileceğini, çalışmaların 45 gün içinde sona ereceğini açıklamıştı. Açıklamadan sonra Sancaktepe'de ve Yeşilköy'deki Atatürk Havalimanı'nda kurulacak sahra hastanesi için de çalışmalar başlatıldı. 

İnşaat çalışmalarının başladığını belirten CHP’li İBB ve Bakırköy Belediye Meclis Üyesi Nadir Ataman, sahra hastanesi inşaatının açıklandığı gibi Atatürk Havalimanı arazisinde değil DHMİ'ne ait olan ve daha önceki dönemlerde Bakırköy spor tesisleri olarak kullanılan arazide yapıldığını belirtti. 

HAVALİMANININ BİTİŞİĞİNDE BAŞLADI

Toplam inşaat alanının 52 bin metrekare olduğu araziye tek katlı, prefabrik yapılar inşa edileceğini ifade eden Ataman, şöyle konuştu:

"3 bölümden oluşacak sahra hastanesinde, sağlık çalışanlarına ait lojmanlar da olacağını öğrendik. Bakırköy Belediyesi'ne henüz bu inşaat ile ilgili bilgi verilmedi. Ayrıca boş durumdaki havalimanı pisti yerine bitişiğindeki arazinin kullanılmasını da dikkat çekici buluyoruz" diye konuştu.

Atatürk Havalimanı'nda hastane çalışmaları başladı!

Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe'de 1000 odalı hastane kurulacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı hastanelerin yapımına başlandı!


Geri Dön