19 / 04 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı!

Ekonomik olarak darda olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını güncel olarak takip ediyorlar. ING Bank kredi başvurusunda bulunan ilk 5 bin kişiye faizsiz ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. İşte kredi kampanyasının tüm detayları...



ING Bank nakit olarak sıkıntıda olan vatandaşların yüzünü güldürecek bir kampanya duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada başvuruda bulunan ilk 5 bin kişiye faizsiz ihtiyaç kredisi verileceği belirtildi. Faizsiz krediden faydalanmak isteyenlerin ilk defa ING müşterisi olması şartı bulunuyor. 

ING Bank 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Faizsiz kredi imkanının yanı sıra yüzde 0,99 faiz oranı ile birlikte 10 bin TL’ye kadar 12 aya kadar taksitli kredi imkanı da sağlanacak. 

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı!

Kampanyadan yararlanmak isteyen yeni ING’li olacak müşterilerin, ing.com.tr “Hemen Başvur” adımından, kredi başvuru formunu tamamlamaları gerekiyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön