28 / 03 / 2024

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı!

Nakit ihtiyacı olanlar dikkat! 5 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı!

Ekonomik olarak darda olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını güncel olarak takip ediyorlar. ING Bank kredi başvurusunda bulunan ilk 5 bin kişiye faizsiz ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. İşte kredi kampanyasının tüm detayları...



Bu kampanya haricinde yeni müşteriler için 3-36 ay vadede, aylık akdi faiz oranları %1,59 ile %3,39 arasında olacak şekilde planlandı ve ödeme performanslarına göre değişiklik gösterebilecek. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre yeni müşteri ihtiyaç kredisi kampanya faiz oranları sadece Kredim Güvende Hayat Sigortası ile kullanılan kredilerde geçerli olacak. Kredi tahsis ücreti, kredi tutarının %0,5’i olup kredi tahsis ücreti üzerinden %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) alınacak. 

İŞKUR'dan günlük 106 TL ödeme! Siz de alabilirsiniz...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön