19 / 04 / 2024

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Firma: EYG Grup

Proje: Narlıbahçe Evleri

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018 detayları haberimizde yer alıyor. ''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla tanıtılan proje EYG Grup imzasını taşıyor. 



İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy ve Ümraniye’nin en prestijli bölgesinde 46 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede  2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. 

Bağlantı yolları üzerinde olması sebebi ile de Anadolu Yakası’nın son merkezi projesi olarak anılan Narlı Bahçe Evleri  EYG Grup  tarafından yükseliyor. 

Narlı Bahçe Evleri projesi fonksiyonel alanlara sahip, yüksek tavanlarıyla ferah ve kullanışlı alanlar yüksek kalite malzemelerle hayata geçiriliyor.

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

Projede ödeme kampanyasına göre yüzde 10 peşinat,18 ay sabit taksit, yüzde 10 ara ödeme yapılıyor. Kalan bedel için 18 ay sonra 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 

''Bahçesi Narlı, Alması Karlı İçinde Mutluluk Saklı'' sloganıyla satışların yapıldığı projede detaylar için satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. 

 

Narlı Bahçe Evleri nerede?

Narlı Bahçe Evleri konum olarak market, sinema ve seçkin mağazaları barındıran AVM'lere, en seçkin okul alternatiflerine, 5 kilometre mesafedeki hastaneler ve eczanelere, Çekmeköy-Şile otoyoluna, Çekmeköy ormanına yakında bulunuyor. 

 

Narlı Bahçe Evleri kampanya 2018!

 

Telefon: 0216 527 19 00 
Web: https://narlibahceevleri.com/


projeye sor



Geri Dön