28 / 03 / 2024

Narova birinci etap konutları iki ay erken teslim edilecek!

Narova birinci etap konutları iki ay erken teslim edilecek!

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, "Birinci etap konutları söz verdiğimizin 2 ay öncesinde sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni odak noktamız Narova'nin ikinci etabı olacak. Burada satışlarımız devam ediyor" ded



Tamamlandığında 9 etap ve bin 100 konuttan oluşacak, Narova Projesi'nde ilk etap satışları bir yıl içinde tamamlandı. Yoğun ilgi gören projede ev sahipleri heyecanla evlerinin teslimini bekliyor. Planlanandan hızlı ilerleyen ve Aralık 2015 yerine Eylül 2015'te teslim edilmesi hedeflenen 1. etap ev sahipleri, evlerine kavuşacaklar.

 

SATIŞLAR SÜRÜYOR 

Bu yılın Şubat ayı başında satışlarına başlanan Narova 2. Etap ise konforlu daireleri, hayatı kolaylaştıracak yerleşim planı ve İzmir'e ait sıcak semt yaşamını 24 saat güvenlikle birleştiren planıyla dikkat çekiyor. Bu kadar kısa sürede ikinci etabın yüzde 30'unun satıldığını kaydeden firma yetkilileri, yoğun ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Hem az katlı hem çok katlı binalar, villalar ve çarşı dükkanlardan narova oluşan 2. etapta 1 + 1'den 4+1'e kadar farklı metrekarelerde daire seçenekleri, çocuklar ve yetişkinler için açık ve kapalı yüzme havuzlarıyla geniş sosyal olanaklar sunuluyor. Narova 2. etapta çocuk oyun alanları, seyir terası, oyun odaları, masa tenisi, bilardo salonu, fitness ve pilates salonları da bulunuyor. "Ev alma gelecek al" sloganıyla yola çıkılan projede, kazançlı bir yatırımla birlikte geniş ve ferah dairelerin, komşuluk ilişkilerinin, merkezi konumun ve birbirini gölgelemeyen mimari anlayışın da altı çiziliyor. 


FIRSATA ÇEVİRDİK 

Yapıtek Yönetim Kurulu Başkan Vekili Kayhan Karabayır, Narova birinci etapta evlerin yüzde 98'inin satıldığını söyledi. Projeye başladıklarında kimi çevrelerin bunun risk olacağını dile getirdiklerini vurgulayan Karabayır, "Ama tam tersine biz bu riski fırsata çevirdik. Bizimle birlikte bir çok büyük firma Işıkkent'i planlarına aldı ve bölge hızla gelişmeye başladı. Ayrıca evlerimizi söz verdiğimizin 2 ay öncesinde sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Artık yeni odak noktamız Narova'nin ikinci etabı olacak" diye konuştu. 


Habertürk Egeli


Geri Dön