20 / 04 / 2024

Nata Vega Konut Kuleleri'nde avantajlı fiyatlar!

 Nata Vega Konut Kuleleri'nde avantajlı fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü konut satışlarını tetiklemek için birbirinden farklı kampanyalar düzenleniyor. Nata Holding, teslime hazır, sıfır daireleri avantajlı kampanyalarla satışa çıkararak yüzleri güldürdü.



Gayrimenkul sektörü konut satışlarını tetiklemek için birbirinden farklı kampanyalar düzenleniyor. Son dönemlerin en dikkat çekici kampanyası Nata Vega Konut Kuleleri'nde yaşanıyor. Dünyanın en büyük inşaat firmaları arasında 116'ncı sırada yer alan Nata Holding yatırımlarından, Nata Vega Konut Kuleleri, hazırladığı yeni kampanya ile adından söz ettireceğe benziyor. 


ALTI AY KİRA GARANTİSİ 

Çankaya ile Mamak'ın kesiştiği noktada yer alan Nata Vega Konut Kuleleri'nin, altı ay kira garantisi ile satışa sunduğu daireler Başkentlilerden büyük ilgi gördü. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, "Şirket olarak yatırımcıya katkı sağlamak istedik. Yaptığı yatırımı cazip hale getirebilmek amacıyla, stoklarımızda sınırlı sayıda olan sıfır dairelerimizi kira garantisi ile satışa çıkardık" diye konuştu. 


ANKET YAPILDI 

Yatırım için konut almak isteyen ancak riski sevmeyen tüketicinin dikkatini çekmek için kampanyayı hayata geçirdiklerini kaydeden Yusuf Tanık, "Gelen müşterilerimizin profilini inceledik, kendi içimizde anketler yaptık, satış ofisinde bizzat kendi gözlemlerim de gösterdi ki Ankara'nın bütün aksları için geçerli olan yatırımcının tek kaygısı, evlerini kiraya verememek endişesiydi. Biz de buradan yola çıkarak elimizde az sayıda kalan, sıfır dairelerimiz için bu kampanyayı düzenledik. Yatırımcı, bizzat otursa da dairesinde ya da kendi isteği ile kiraya vermiş olsa da kampanyadan yararlanabiliyor" dedi. 


PİLOTLAR KİRA İÇİN SIRADA BEKLİYOR

Son dönemde özellikle hekimlerin ve pilotların ev aldığına dikkat çeken Tanık, "Bir konut projesinde aranılan her türlü özellik var projemizde. Her yaş grubunun ihtiyacını karşılayabilecek Ikea'nın, Metro Gross Market'in ve Nata Vega Alışveriş Merkezi'nin hemen yanında oturmak hem yatırımcı için cazip hale geldi hem de kiracı için. Bu sebeple konutlarımızı tercih eden meslek grupları da oldukça ilginç. Özellikle pilot ve hekimlerimiz projemizden ev kiralamak için sırada bekliyorlar" ifadelerini kullandı. 



Sabah 


Geri Dön