29 / 03 / 2024

Natura Yaşamkent satışta!

Natura Yaşamkent satışta!

Firma: Fırat Life Style

Proje: Natura Yaşamkent

Fırat Life Style tarafından Çankaya'da hayata geçen Natura Yaşamkent projesinde satış süreci başladı. Proje dahilinde dairler 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. 



Kısa bir süre önce ön talep süreci başlayan Natura Yaşamkent'te daireler satışa sunuldu.  Fırat Life Style  imzasını taşıyan proje Ankara'nın Çankaya ilçesinde yükseliyor.

198 konut bulunan proje 2 bloktan oluşuyor. Proje dahilinde 4+1, 5+1 dubleks ve 7+1 bahçe dubleks şeklinde tasarlandı. Projede her blokta bir yük, 2 yolcu asansörü yer alıyor.

Proje dahilinde 4+1 dairelerin fiyatı 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. Geri kalan dairelerin fiyatları ise sitedeki konumuna göre değişiyor.

Peşinatsız satışa sunulan Natura Yaşamkent'te yüzde 10 indirim bulunuyor. Bunun yanında daire ödemelerinin yüzde 80'i Halkbank konut kredisi ile yapılıyor. Kalan yüzde 20'si ise firma bünyesine uygun olarak anahtar teslimlerine kadar taksitlendiriliyor. Projede anahtar teslimi ise Aralık 2021 olarak belirlendi. 

Natura Yaşamkent satışta!

Natura Yaşamkent'in sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, fitness salonu, buhar odası, sauna, dinlenme alanı, çocuk oyun alanları, açık spor sahası, kapalı otopark ve açık misafir otoparkı yer alıyor. 

Çankaya Çevreyolu yanı başında konumlanan Natura Yaşamkent, firmanın diğer projesi olan Relax konutlarına da yakın mesafede yer alıyor.

Web: http://landing.naturayasamkent.com/

İşte ön talep toplayan projeler!


projeye sor



Geri Dön