25 / 04 / 2024

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Naturalm Çiftlik Evleri'nde 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

ALM İnşaat 'ın yaptığı Naturalm Çiftlik Evleri 'nde 3+1,4+1 ve 5+1 seçeneklerinde tamamı balkonlu ve verandalı villalar yer alıyor.



Yıl sonu yapımı tamamlanacak Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul'a 60 kilometrelik mesafede bulunan Karamürsel Naturalm Çiftlik Evleri'nde satışlar devam ediyor. ALM İnşaat tarafından hayata geçirilen projede son villalara 300 bin TL'ye sahip olmak mümkün oluyor. 



ÇOCUKLU AİLELER İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞ 


Proje dört tarafı ağaçlarla kaplı bir noktada bahçeli 45 müstakil villadan oluşuyor. Çocuklu ailelerin tüm ihtiyaçları göz önüne alınarak geliştirilen Karamürsel'in en değerli noktasında, bölgeye hakim ve dört tarafı ağaçlarla kaplı bir alanda hayata geçirilen Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabının teslimi Eylül ayında başlayacak. Naturalm Çiftlik Evleri'nin ilk etabında yaşam başlarken, tercih edenler arasında ağırlıklı olarak çocuklu aileler yer alıyor. Çocuklarının toprağa basarak büyümesini isteyen aileler Naturalm Çiftlik Evleri'ni dört mevsim yaşanacak benzersiz bir proje olarak nitelendiriyor. 



Yeni Akit


Geri Dön