19 / 04 / 2024

Naturalm Çiftlik Evleri

Naturalm Çiftlik Evleri

AKP’li meclis üyeleri tarafından Sazova, Fevziçakmak ve Yeşiltepe Mahallerinde kat artımına ilişkin verilen önerge oy birliğiyle imar komisyonuna sevk edildi. Meclis'te alınan karar alkışlarla karşılandı.

1939 yılında Tepebaşı'nda park meydana getirilecek!

1939 yılında İstanbul Belediyesi, Tepebaşı'nın arkasındaki sırtta bir park meydana getirmek için harekete geçmiş. Sırttaki ahşap gazinolar kaldırıldıktan sonra burada eğlence yerleri ve büyük bir park meydana getirilecekmiş.

1939 yılında Tepebaşı ile Haliç arası yeşil saha olacak!

1939 yılında Prost'un hazırladığı imar planına göre Tepebaşı Bahçesi arkasından Haliç sahiline kadar uzanan saha yeşil alan olacakmış. Vali Lütfi Kırdar, bu sahanın tanzimine bir an evvel başlanması kararını almış.

1997 yılında Unıon Française binası satılacakmış!

1997 yılında Amerikan Konsolosluğu'nun karşısındaki tarihi ''Unıon Française'' binası satılacakmış. Aslına uygun olarak restore edilen bina 6 katta 4 bin 500 metrekare kullanım alanına sahipmiş.

Ahmet Ataç: Gelişen Tepebaşı, bölgeyi kıymetlendirdi!

Bir zamanlar yalnız yürünmeyecek kadar ürkütücü alanları bugün itibarıyla şehrin en popüler bölgesi haline getiren, Ahmet Ataç ile Tepebaşı'nın dünü, bugünü ve yarını üzerine konuşuldu.

Evinizden İstanbul'u seyretmenin bedeli 1 milyon dolardan başlıyor!

Evinizin penceresinden İstanbul'u seyretmenin bedeli: Fiyatlar 1 milyon dolardan başlıyor, açıldıkça 5 milyon dolara kadar çıkıyor

Bankalar Caddesi neden kapanıyor

Karaköy’ün seyrini tamamen değiştirecek karar, her şey dahil paket program partiler... Bu pazar, fonda İskoç müziği var

Didem Özgen ile Mert Vidinli, Pera'daki Rehab'i açtı!

İstanbul gece hayatına yön veren isimlerden Didem Özgen ile Mert Vidinli, yeni klüpleri Rehab'in açılışını geçtiğimiz akşam gerçekleştirdi

Taksim'de içimizi ısıtacak binalara ihtiyacımız var!

İstanbul Taksim Meydanı Yayalaştırma Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nden geçti ve Anıtlar Kurulu'nca onaylandı ama tartışma bitmedi. Bitecek gibi de görünmüyor. Çünkü bu projenin öngördüğü Topçu Kışlası ve trafiğin yer altına alınması ola

Haluk Akakçe Galerist'teki geçici atölyesini görücüye çıkardı!

Çağdaş sanatın ünlü ismi Haluk Akakçe, son zamanlarda çılgınlıklarıyla değil sanatıyla konuşuluyor

Eskişehir'de 1.3 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Eskişehir 1. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Eskişehir ili Tepebaşı ilçesi Eskibağlar mahallesinde bulunan arsayı izalei şüyu nedeniyle 1 milyon 332 bin 345 TL'den satışa çıkardı. Satış, 16 Nisan 2012 Pazartesi günü 14:00-14:10 saatleri arasınd

Eskişehir Belediyesi restoran ve kafeterya yaptıracak!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Vişnelik veTepebaşı'ndaki arsalarına restoran ile kafereterya yaptıracak

Yeniden yükselen kerpiç lüks binalara da girdi!

Toprağın alçı ve kireç ile karıştırılarak elde edilen yeni nesil kerpiç malzemesi, dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kullanım alanı bulmaya başladı. Özellikle çiftlik evleri ve villa tarzı yapılar için uygun bir yapı malzemesi olan kerpiç, doğal iklimlendirme özelliklerinden dolayı da tercih ediliyo

Şehir hayatından kaçanlar çiftlik evleri alıyor!

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri'nde son villa!

3 farklı tipte 45 adet villanın yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'ndeki son villanın fiyatı 750 bin TL olarak belirlendi.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı olan Yüksel Şengül bugünkü yazısında çiftlik evinde yaşayan ünlüleri açıkladı. İşte ünlülerin doğa sevdasıyla şekillenen evleri...

İznik Çiftlik Evleri'nde 356 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla!

İKO Yapı’nın İznik’in Candarlı köyünde Samanlı dağlarının düzlüklerinde, çam ormanları içerisinde, asırlık palamut ağaçları arasında, hayata geçirdiği İznik Çiftlik Evleri projesinin lansmanı yapıldı.

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu!

TOKİ Niğde Çiftlik kura sonucu bugün açıklanacak. Toplam 35 adet konutun alt gelir grubu için satışa çıkarıldığı TOKİ Niğde Çiftlik Evleri tipleri 2+1 olarak dizayn edildi.

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları!

Niğde Çiftlik TOKİ Evleri kura sonuçları bugün açıklanacak. Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Niğde Çiftlik projesinde toplam 35 adet konut satışa çıkarıldı.

Naturalm Çiftlik Evleri'nin 2. etap çalışmaları hızlandı!

ALM İnşaat'ın Karamürsel'de hayata geçirdiği Naturalm Çiftlik Evleri'nin ikinci etabı için çalışmalar hızlandı.

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

İzmit'te modern köy evleri: Naturalm Çiftlik Evleri

ALM İnşaat yoğun iş temposundan sıkılıp köy hayatı yaşamak isteyenler için İzmit'te 45 villadan oluşan Naturalm Çiftlik Evleri'ni yaptı. Projede fiyatlar 350 bin liradan başlıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri projesi!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor

Naturalm Çiftlik Evleri yemyeşil bir hayat vaat ediyor!

ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Naturalm Çiftlik Evleri Haberi

Naturalm Çiftlik Evleri


AKP’li meclis üyeleri tarafından Sazova, Fevziçakmak ve Yeşiltepe Mahallerinde kat artımına ilişkin verilen önerge oy birliğiyle imar komisyonuna sevk edildi. Alınan karar mecliste bulunan mahalle sakinleri tarafından alkışlarla karşılandı. 



Tepebaşı Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı ilk oturumu Başkan Ahmet Ataç başkanlığında gerçekleşti. Meclis toplantısında AKP grubu adına Mustafa Önder ve Orhan Durmuş tarafından Sazova, Fevziçakmak ve Yeşiltepe Mahalleriyle ilgili kat artışına ilişkin verilen önerge görüşüldü.  Sazova, Fevziçakmak ve Yeşiltepe Mahallesi sakinleri de yer aldı. 


Konu hakkında bilgi veren CHP’li meclis üyesi Erdoğan Aydoğmuş, “Tepebaşı Belediyesi olarak uzun zamandır bu konu üzerinde çalışmalarımız sürdürülmekte. Fevziçakmak, Sazova ve Yeşiltepe Mahallelerimizin konumunda çok iyi biliyoruz.   Yeşiltepe Mahallesi’nde yapılacak olan çalışmalarda 2 kattan 3 kata belirli ana caddelerde dört kata çıkarılabilir.  Plan ayrıca artan...