18 / 04 / 2024

Nazilli Belediyesi'nden Yeşilyurt'a tapu müjdesi!

Nazilli Belediyesi'nden Yeşilyurt'a tapu müjdesi!

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Yeşilyurt’ta 12 tana daha böyle dosyamız var." dedi...




Aydın'ın Nazilli Belediyesi bir mahallede bulunan hisseli arazilerde yaptığı çalışmayla hak sahiplerine müstakil tapu uygulaması yaparak tapularını dağıttı.


Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bugün aslında baktığımızda tarihi bir gün yaşıyoruz. 30-40 yılı aşkın süredir, vatandaşın kanayan yarası olan tapu sorununu çözdüğümüz için mutluyuz. Bu toprakları zamanında alan hissesi olup, oğluna veya kızına burası bizim evimiz diyemeden hayatını kaybedenler oldu. İnşallah bu bizim için bir başlangıç oldu. Yeşilyurt’ta 12 tana daha böyle dosyamız var. Bunun yanı sıra İstiklal Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Yıldıztepe ve Pınarbaşı Mahallelerinde de bu tarz çalışmamız var. Nazilli Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar tamamlandıkça hak sahiplerine tapularını vereceğiz. Bu çalışmalar tamamlanınca toplam 600 adete yakın tapu dağıtmış olacağız” dedi.


Şimdiye kadar yaptıkları çalışmalar kapsamında toplam 70 müstakil tapu dağıttıklarını belirten Başkan Alıcık, çalışmalar için öncülük yapan Yeşilyurt Mahalle Muhtarı İrfan Teyfur’a ve vatandaşların tapularına kavuşmasında destek veren herkese teşekkür etti.


70 tapunun dağıtım törenine katılan yaklaşık 20 Yeşilyurt Mahallesi sakini ise yıllardır bir türlü çözülemeyen tapu sorunlarını çözen Belediye Başkanına teşekkür ettiler.



Nazilli Adalet


Geri Dön