20 / 04 / 2024

nazilli aydoğdu mahallesi tapuları

nazilli aydoğdu mahallesi tapuları

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Yeşilyurt’ta 12 tana daha böyle dosyamız var." dedi...

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Medarch İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Medarch İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydoğdu ve Erden Kavaz ortaklığında kuruldu.

Mehmet Aydoğdu kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Aydoğdu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Aydoğdu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Mehmet Aydoğdu nereli? Nereden mezun oldu? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu?

Türk iş insanı Deniz GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Aydoğdu kimdir? Mehmet Aydoğdu nerede doğdu? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Mehmet Aydoğdu ile ilgili merak edilen her şey...

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ateşcan İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dursun Aydoğdu ve Hasan Can Aydoğdu ortaklığında kuruldu.

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Group Maden Mermer İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Aydogdu tarafından kuruldu.

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mükerrem Aydoğdu Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mükerrem Aydoğdu tarafından kuruldu.

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkonart Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgü Aydoğdu tarafından kuruldu.

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Exist Global Mimarlık İç Mimarlık İnşaat Enerji Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de Mustafa Aydoğdu tarafından kuruldu.

Buca Belediyesi 3 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Buca Belediyesi, İzmir ili, Buca ilçesi, Zafer, İzkent ve Aydoğdu mahallelerinde yer alan 3 arsayı satıyor...

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Moonrise İnşaat Mimarlık Müh.Turizm Bilişim Danışmanlık Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de Gökhan Aydoğdu tarafından kuruldu.

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aydoğdu Altyapı Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy’de 1 milyon 400bin TL sermaye bedeli ile Aykut Öztürk tarafından açıldı. 

nazilli aydoğdu mahallesi tapuları Haberi

nazilli aydoğdu mahallesi tapuları


Aydın'ın Nazilli Belediyesi bir mahallede bulunan hisseli arazilerde yaptığı çalışmayla hak sahiplerine müstakil tapu uygulaması yaparak tapularını dağıttı.


Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Nikah Salonunda düzenlenen tapu dağıtım töreninde konuşan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, “Bugün aslında baktığımızda tarihi bir gün yaşıyoruz. 30-40 yılı aşkın süredir, vatandaşın kanayan yarası olan tapu sorununu çözdüğümüz için mutluyuz. Bu toprakları zamanında alan hissesi olup, oğluna veya kızına burası bizim evimiz diyemeden hayatını kaybedenler oldu. İnşallah bu bizim için bir başlangıç oldu. Yeşilyurt’ta 12 tana daha böyle dosyamız var. Bunun yanı sıra İstiklal Mahallesi, Aydoğdu Mahallesi, Yıldıztepe ve Pınarbaşı Mahallelerinde de bu tarz çalışmamız var. Nazilli Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalar tamamlandıkça hak sahiplerine tapularını vereceğiz. Bu çalışmalar tamamlanınca toplam 600 adete yakın tapu...