26 / 04 / 2024

Ne altın ne dolar... 2023 yılının en çok kazandıranı belli oldu

Ne altın ne dolar... 2023 yılının en çok kazandıranı belli oldu

Yatırımcılar ellerindeki paralarını yatırım amaçlı altın ve dolara yatırırken analistler 2023 yılının en çok kazandıran yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne dolar, 2023 yılının en çok kazandıranı belli oldu. 



Yatırımcıların ilk tercihi altın ve dolar olurken, dünyaca ünlü banka yatırımcılara asıl kazandıracak yatırım enstrümanını açıkladı. Yatırım bankası MUFG analistleri, 2023 yılında gümüşün yatırımcılarına kazandıracağını açıkladı.

Piyasalar, FED kararından sonra yükselişe geçen dolara odaklanırken, dünyanın ünlü yatırım bankası MUFG analistlerinden gümüş yatırımı tavsiyesi geldi.

 Ne altın ne dolar... 2023 yılının en çok kazandıranı belli oldu

Ons gümüş bu sene değerli metallerden yatırımcıyı hayal kırıklığına uğrattı. Ons altın 25 Ekim'den itibaren yılbaşından bu zama yüzde 7, platin yüzde 5.5, paladyum yüzde 6.5 değer kaybı yaşadı. Gümüşteki kayıp ise yılbaşından bu zamana yüzde 17 civarlarında. Gümüş fiyatlarındaki düşüş de yılın zirvesinden itibaren yüzde 30 oldu. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön