20 / 04 / 2024

Necati Şahin: Vişne Caddesi Yıldırı'mın kalbi olacak!

Necati Şahin: Vişne Caddesi Yıldırı'mın kalbi olacak!

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Vişne Caddesi'nin de Yıldırım'ın kalbi olacağını vurguladı. Şahin, Bursa'nın birçok değeri ile birlikte Vişne Caddesi'nin de konfeksiyon konusunda dünyaya açılan bir kapı olması gerektiğini söyledi.



CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Necati Şahin, Yıldırım'ın Bursa'nın ihmal edilen yerlerinin başında geldiğini belirterek, göreve geldiklerinde ilçeyi üvey evlatlıktan kurtaracaklarını söyledi. Şahin, Vişne Caddesi'nin de Yıldırım'ın kalbi olacağını vurguladı. Seçim çalışmalarına Yıldırım'da devam eden Necati Şahin, Bursa'da konfeksiyonun kalbinin attığı Vişne Caddesi'nde esnafla bir araya geldi. Vişne Caddesi'nin özellikle bebe konfeksiyonu konusunda Türkiye'nin en önemli merkezlerinden biri olduğuna dikkat çeken Şahin, ancak belediye yönetimlerinin bölgeye gereken ilgiyi göstermediği için hak ettiği yerde olmadığını söyledi. 

Bursa'nın birçok değeri ile birlikte Vişne Caddesi'nin de konfeksiyon konusunda dünyaya açılan bir kapı olması gerektiğinin altını çizen Şahin, "Dünyaya açılan bir kapı olması gereken bu caddede çarpık yapılaşma yaşanıyor. Vişne Caddesi Türkiye için de Bursa için de bebe konfeksiyonu konusunda çok önemli bir merkez. Biz göreve geldiğimizde Yıldırım'ı üvey evlat olmaktan kurtaracağız, burasını da Yıldırım'ın kalbi yapacağız" dedi. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM

 Necati Şahin, Vişne Caddesi'ndeki ziyaretlerinden sonra Yıldırım Belediye Başkan adayı Ramazan Altunöz ile birlikte Şirinevler Mahallesi'nde CHP seçim ofisini açtı. Açılışa katılan vatandaşlara seslenen Şahin, bölgedeki kentsel dönüşümden bahsetti. 

Uzun yıllar mühendislik ve İnşaat Mühendisleri Odası başkanlığı yapmış birisi olarak kentsel dönüşümün nasıl olması gerektiğini iyi bildiğini belirten Şahin, şunları söyledi: "Kentsel dönüşüm konusunda vatandaşı bilgilendirmeyen mevcut yöneticiyi partisi bile aday göstermedi. Kentsel dönüşüm noktasında insanlarımıza yanlış ve eksik bilgiler veriyorlar. Halkımız gerçekleri bilmiyor. İnsanlarımız kentsel dönüşüme ilişkin bilgilenme konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyor. (İHA) 


Bursa Haber


Geri Dön