19 / 04 / 2024

NEF, markalı konut sektörünün yıldızı oldu!

NEF, markalı konut sektörünün yıldızı oldu!

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği inovatif projelerle adından sıkça söz ettiren Nef, ödüle doymuyor. Sektöründeki liderliğini Real Estate Stars’tan aldığı üç ödülle taçlandırdı.



Türkiye’nin lider gayrimenkul şirketi Nef, bu başarısını Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016 ödüllerinde aldığı 3 ödül ile taçlandırdı. 4. yılında Türkiye’nin en hızlı ve en çok satan gayrimenkul şirketi konumuna gelen Nef, bugün açıklanan ‘Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri’ 2016 ödül töreninde 2016’da başladığı 12 proje sayısı ile sektör lideri oldu. Geçen yıl sattığı 2.700 konut adedi ve 1,3 milyar lira cirosu ile de iki ayrı kategoride Emlak Konut GYO’nun ardından ikinci oldu.


“Memlekete borcumuz çok”

Real Estate Stars ‘Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri 2016’ gibi çok önemli bir organizasyonda 3 ayrı kategoride; 1 birincilik, 2 ikincilik ödülü almayı başaran Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, “Bu başarımızı ekibe, en çok da memlekete borçluyuz.” diye konuştu. Türkiye’nin Avrupa’da en çok konut satan ülke olduğunu dile getiren Timur “Toplam adet kıyaslamasında ABD ölçeği ise daha yüksek kalır ancak Türkiye’nin gayrimenkul sektörünün elde ettiği başarı inanılmaz. Memleketimize teşekkür etmek istiyorum. Borcumuz çok.” ifadelerini kullandı.




NEF, markalı konut sektörünün yıldızı oldu!


En çok satış yapan şirketler (Ciro Bazında /2015) kategorisinde Nef, Emlak Konut'un ardından ikinci oldu. Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur (sol) ödülü Daikin Genel Müdür Yardımcısı Fahrettin Türkoğlu'nun elinden aldı.


NEF, markalı konut sektörünün yıldızı oldu!


En çok konut projesi yürüten şirketler 7 2016 kategorisinde Nef, birinci oldu. Ödülü Nef İcra Kurulu Üyesi Hakan Oflazer, Nef Satış ve Pazarlama Direktörü Selçuk Çelik, Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü Rauf Ateş'in elinden aldı.


NEF, markalı konut sektörünün yıldızı oldu!


En çok satış yapan şirketler (Adet Bazında /2015) kategorisinde Nef, Emlak Konut'un ardından ikinci oldu. Ödülü Nef CFO'su C. Mete Altın, Nef Tasarım Grunu Müdürü Mete Altın, GYODER Başkanı Aziz Torun'un elinden aldı.


Geri Dön