25 / 04 / 2024

Real Estate Stars

Real Estate Stars

Nef, Real Estate Stars ödüllerinde ciro bazında Türkiye’nin en çok satış yapan şirketi oldu.

Folkart, gayrimenkul liderliğinde ilk 10'da!

İlki bu yıl gerçekleşen Real EstateStars’da”2015 yılı içerisinde En Çok Ciro Yapan Şirketler” sıralamasında Folkart, İstanbul dışından ilk 10’a girme başarısını gösterdi.

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Dağ Mühendislik'e üç ödül birden!

Dağ Mühendislik, gayrimenkul sektörü liderlerini bir araya getiren Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderler Zirvesi ve Ödül Töreni’nde üç kategoride birden ödüle layık görüldü.

NEF, markalı konut sektörünün yıldızı oldu!

Gayrimenkul sektöründe hayata geçirdiği inovatif projelerle adından sıkça söz ettiren Nef, ödüle doymuyor. Sektöründeki liderliğini Real Estate Stars’tan aldığı üç ödülle taçlandırdı.

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stars Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Mahnaeı tarafından kuruldu.

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zafer Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Zafer Azim tarafından kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Verus Real Estate Gayrimenkul Ticaret Ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Verus Real Estate Gayrimenkul Ticaret Ve Geliştirme Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsl Real Estate Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Arsel Erginbaş Ünal tarafından kuruldu.

Mil Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mil Real Estate Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İlmira Daudı ve Malıka Yüceli ortaklığında kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Future Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Wagdı M.S Al-Duaıs tarafından kuruldu.

Pixel Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pixel Real Estate Gayrimenkul Danışmanlığı İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda Ahmad Alwakı tarafından kuruldu.

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda Abbas Shadpour tarafından kuruldu.

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nila Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Abbas Shaspour tarafından kuruldu.

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scale Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Alshaımaa Abdul Al-Yassry tarafından kuruldu.

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

By Haji Salam Real Estate Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de H.S. Faqı Karım Faqı Karım tarafından kuruldu.

Real Estate Stars Haberi

Real Estate Stars

Real Estate Stars ödülleri sahiplerini buldu. Nef, Real Estate Stars'da Türkiye'nin en çok satış yapan şirketi olarak birincilik ödülüyle taçlandırıldı. Türkiye’nin en hızlı ve en çok satan gayrimenkul şirketi olmayı başaran Nef,İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "2017’nin son zamanlarını yaşadığımız şu günlerde, gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz ki Türkiye’de gayrimenkul sektörü her yıl hızla gelişerek büyüyor ve yeni rekorlara imza atıyor. Nef olarak biz de, her projemizi daha iyi olması için ince ince düşünerek planlıyor ve hayata geçiriyoruz. 2014 yılından bu yana sektörün en hızlı ve en çok satış yapan şirketiyiz. Biz Nef olarak, 5 yılda Türkiye’de sektör lideri olduk. Şimdi de 5 yılda, yurtdışında lider gayrimenkul firması olmak için strateji planımız hazır durumda. Özgürlüğü temel alan, paylaşım ekonomisine yönelik yeni...