19 / 04 / 2024

Folkart, gayrimenkul liderliğinde ilk 10'da!

Folkart, gayrimenkul liderliğinde ilk 10'da!

İlki bu yıl gerçekleşen Real EstateStars’da”2015 yılı içerisinde En Çok Ciro Yapan Şirketler” sıralamasında Folkart, İstanbul dışından ilk 10’a girme başarısını gösterdi.



Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen “Real Estate Stars/Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri” ödül töreni geçen hafta sektörün önde gelenlerini buluşturdu.


MİLYARLIK YATIRIMLAR


“2015 yılı içerisinde En Çok Ciro Yapan Şirketler” sıralamasında ilk 10’a girme başarısını gösteren Folkart’ın ödülünü Folkart Yapı Genel Müdürü Metin Sancak aldı. Folkart’ın projeleri hakkında bilgi veren Sancak, böyle bir ödüle layık görülmekten büyük bir gurur duyduklarını söyledi. Metin Sancak, ödülle ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin İzmir’den çıkan en büyük inşaat şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugüne kadar İzmir’e 2 milyar lira değerinde yatırım gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte projelendirme aşamasında olduğumuz ve inşaatına başladığımız 11 farklı projemiz ile toplamda 5 milyar lira yatırım değerine sahip projeleri gerçekleştirmiş olacağız. Ayrıca sadece İzmir’de değil, başta İstanbul olmak üzere, Bursa, Aydın, Manisa gibi kentlerde de yatırımlarımız olacak. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ülkemizin en büyük inşaat şirketi olma hedefinde ilerlemeye devam edeceğiz.”



Star




Haber Posta Ege Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Folkart gayrimenkul sektörüne yön veren şirketlere yönelik olarak Capital ve Ekonomist dergilerinin düzenlediği Real Estate Stars ödüllerinde, "2015 Yılı İçerisinde En Çok Ciro Yapan Şirketler" arasında ilk 10'da yer aldı. Folkart listeye İstanbul dışından giren tek firma oldu. Folkart Yapı Genel Müdürü Metin Sancak; ödülü, İstanbul'daki törende Daikin Genel Müdür Yardımcısı Neslihan Yeşilyurt'tan aldı. Sancak, "Türkiye'nin İzmir'den çıkan en büyük inşaat şirketi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İzmir'e yatırımımız 5 milyar liraya ulaşacak" dedi. 



Posta Ege


Geri Dön