29 / 03 / 2024

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Nef Merter'de 12 yıl kira garantisi!

Firma: Timur Gayrimenkul

Proje: Nef Merter

Yüzde 1 peşinat ödemesiyle konut sahibi olma imkanı sunulan Nef Merter projesinde fiyatlar 270 bin liradan başlıyor. Nef Merter stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...



Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen  Nef Merter  projesi İstanbul Avrupa yakasında Merter'de yer alıyor. Nef Merter ev fiyatları 270 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Metrobüs ve metro durağına yakın mesafede konumlanan Nef Merter Evleri stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Proje 10 katlı ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor.


Nef Merter satılık daire alanları stüdyolarda 36 metrekare, 1 oda 1 salonlarda 56 metrekare olarak tasarlandı. Projedeki modüler sistem sayesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor.


Nef Merter Rezidans ödemeleri kapsamında yüzde 1 peşinat veriliyor. Peşinatın kalan yüzde 24'lük kısmı teslimlere kadar her ay yüzde 1 şeklinde ödeniyor. Kalan tutar için ise teslimlerde kredi kullanılabiliyor.


Nef Merter Konutları'nda kolay yatırım fırsatı kapsamında 12 yıl kira garantisi veriliyor.  Timur Gayrimenkul  Nef Merter ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor.


Nef Merter telefon numarası: 444 9 633

Web: www.nef.com.tr

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön