18 / 04 / 2024

Nef rotasını Hindistan’a çevirdi!

Nef rotasını Hindistan’a çevirdi!

Nef, Hindistan'da yerel bir ortakla masaya oturmuş. Görüşmeleri yılsonuna kadar tamamlayıp 2019 yılında proje geliştirmeye başlamak istiyormuş…



Konut sektörünün önemli markalarından Nef, Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım AŞ'ye ait. Erden Timur'a ait olan şirket 2007 yılında kuruldu. Erden Timur, konut sektöründe şimdiye kadar birçok projeye imza attı, atmaya da devam ediyor.

Öyle ki markalı konut denince ilk akla gelen isimlerden biri. Ağırlıklı projeleri İstanbul'da. Ama Bodrum'da da projeleri bulunuyor. Şu sıralar ise Nef yurtdışına açılma planları yapıyor. Geçtiğimiz hafta Londra planlarını anlattı. Nef Global markası Londra'da Nef Brentford London projesini satışa sundu. Proje hak sahiplerine 2019 Nisan ayında teslim edilecek. Erden Timur, 2023 yılında 10 büyük metropolde proje yapmak istediklerini açıklamıştı.

Nef rotayı şimdi de Hindistan'a çevirmiş, alınan bilgiye göre Hindistan'da yerel bir ortakla masaya oturmuşlar. Görüşmeleri yılsonuna kadar tamamlayıp 2019 yılında proje geliştirmeye başlamak istiyorlarmış.

Hindistan denince hemen aklınıza fakirlik geldiğinin farkındayız. Ancak
1.3 milyarın üzerinde nüfusa sahip olan Hindistan'da önemli bir zengin nüfusun olduğunu da belirtelim. Erden Timur'un da hedefinde bu zengin nüfus varmış.

Para’da yer alan habere göre; Nef'in Etiler Bebek sırtlarında yakın zamanda başlamayı planladığı Nef Bebeköy isimli bir projesi bulunuyor. Nef Bebeköy projesi içinde Fransız Yetimhanesi olarak bilinen tarihi alan da var. Bu alanda tarihi bir de ahır bulunuyor. Nef projenin içinde bu alanı da restoran olarak değerlendirmek istiyormuş. Bu konuda dünyaca ünlü şef Carlo Bernardini ile de görüşülüyormuş. Erden Timur, bu mekanı Carlo Bemandini ile açmak istiyormuş. Öğrendiğimize göre bu tarihi ahırda ünlü restoran Momoz açılacakmış.


Geri Dön