27 / 04 / 2024

Nef Sapanca fiyat!

Nef Sapanca fiyat!

Firma: Nef

Proje: Nef Sapanca

Nef Sapanca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Nef Sapanca fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Nef Kandilli Koru Blokları'nı geçtiğimiz Nisan ayında satışa çıkaran Nef, yeni projeler için start verdi. Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef'in yeni projesi İstanbul'a yakınlığıyla dikkat çeken Sapanca'da inşa edilecek.

Nef Sapanca fiyat!

Nef Sapanca projesinde 99 villa ve 78 Townhouse yer alıyor. Proje için ön talep toplanıyor.

Nef Sapanca fiyat!
Nef Sapanca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Nef Sapanca fiyat bilgisi detaylarından önce proje ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Ön talep avantajlarının devam ettiği Nef Sapanca projesinde 5 farklı tipte konut seçeneği yer alıyor. Proje 70 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Nef Sapanca fiyat!

Teslimlerinin Mayıs 2023'te gerçekleştirileceği Nef Sapanca fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.

Nef Sapanca projesi kapsamındaki villalar 3+1, rezidanslar ise 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Nef Sapanca'da yer alan villaların alanları 215 metrekareden başlıyor, 425 metrekareye kadar çıkıyor.

Nef Sapanca fiyat!

Nef Sapanca fiyat!
Nef Sapanca fiyat bilgisi kapsamında projede yer alan rezidansların fiyatlarının 1 milyon 500 bin TL'den, villaların fiyatlarının ise 4 milyon TL'den başladığını söyleyebiliriz.

Nef Sapanca projesinin güncel fiyat listesi 23 Temmuz 2022 tarihi itibariyle şu şekilde:

Projede fiyatlar 10 milyon 240 bin TL'den başlıyor. 

Rezidansların bahçeli ya da teraslı olarak dizayn edildiği Nef Sapana projesi Bağdat caddesi kırkpınar köprüsü mevkiinde yer alıyor. Proje Sapanca Gölü'ne 300 metre mesafede yer alıyor.


Web: http://www.nef.com.tr/
Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön