20 / 04 / 2024

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

Nef Vakfı’nda öğrencilere 12 ay kesintisiz burs desteği!

7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunan Nef Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız ve 12 ay kesintisiz burs desteği sunuyor. 14 Ekim’e kadar devam eden burs başvurularına, 2 haftada 1.500’ün üstünde başvuru geldi.



"Nefes"ten aldığı ilhamla, her nefesinde ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak için projeler geliştiren Nef Vakfı, 7'den 70'e desteğe ihtiyaç duyan herkesin hayatına dokunmaya devam ediyor. Son iki yıldır Türkiye genelindeki tüm üniversitelere yapılan duyuru ve çağrı sonrasında yüzlerce öğrenciye 12 ay boyunca burs veriyor. 2 haftada 1.500’ün üstünde kişinin başvurduğu burs başvuruları, 14 Ekim’e kadar devam edecek.


Geçtiğimiz yıllarda yüzlerce öğrencinin yararlandığı burs programına bu yıl da ilgi yüksek. Nef Vakfı Bursu almak isteyen öğrencilerin; T.C vatandaşı olmak, ihtiyaç sahibi olmak ve 2,0 olup bir üst sınıfa geçiş hakkını kazanmış olmak gibi kriterleri karşılaması gerekiyor.


Milli Eğitim Bakanlığı’na her yıl 10 anaokulu

Nef Vakfı’nın eğitim desteği burslarla sınırlı değil. Nef İlkokulunu tamamlayarak Milli eğitim Bakanlığı’na kazandıran Nef, geçtiğimiz yıldan itibaren 5 yıl süreyle her yıl 10 adet anaokulu yapmak üzere Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir protokol imzaladı. Nef Vakfı, bugüne kadar Kağıthane ve Eyüp bölgesinde 22 Anaokulu, 72 anasınıfı dersliğini yaparak Milli Eğitim Bakanlığı’na kazandırdı. Vakıf ayrıca Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan ve üniversite okumak isteyen 17 öğrencinin yuvalardan alınmaması için özel üniversite eğitim masraflarını karşıladı.


Geri Dön