25 / 04 / 2024

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Neo Bolluca 6 fiyatları!

Firma: Neo Yapı

Proje: Neo Bolluca 6

Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. 



4 blok ve 144 daireden meydana gelen  Neo Bolluca 6  projesi hem yaşamak hem de yatırım anlamında yeni nesil bir site olarak öne çıkıyor. 


Neo Bolluca 6 fiyatları!

Yeşilliklerle çevrili 4 blok ve 144 daireden oluşan Neo Bolluca 6 fiyatları 245 bin TL’den başlangıç gösteriliyor. 
 
Neo Bolluca 6 projesi 3. Havalimanına 6 kilometre, metroya 5 dakikalık yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Kuzey Marmara Otoban Yolu, yeni metro projeleriyle Arnavutköy- Bolluca bölgesi, tüm yatırımcıların yeni gözdesi.  

Son yıllardaki hızlı büyümesiyle Arnavutköy, İstanbul’un dördüncü büyük ilçesi oldu. Ormanlık ve mesire alanları, 30 kilometrelik sahili ve 1 milyon kişiye ev sahipliği yapması öngörülen Yenişehir ile popülerleşen Arnavutköy’de; Yeni İstanbul Projesi dahilinde, 74 kilometrekarelik alanı kapsayan yeni havalimanı ticari bölgesi, ofis alanları, üniversiteler, oteller, parklar ve konutlar yer alacak.


Şirket daha önce Neo Vista, Neo Çarşı, Neo Garden, Neo Park, Neo Studio, Neo Yaşam, Neo Gölpark ve  Neo Center gibi projeri tamamladı.


Şirketin devam ettiği projeler ise şu şekilde; Neo Nicchia Bodrum, Neo Bolluca, Neo Bolluca 2, Neo Bolluca 3, Neo Bolluca 4, Neo Bolluca 5, Neo Park Bolluca.

 

Neo Bolluca 6 fiyatları!
   
 


Tel : 0212 322 06 00
Web: http://www.neoyapi.com/projeler.html
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön