19 / 04 / 2024

Neopolitan Eryaman fiyat! Yeni proje!

Neopolitan Eryaman fiyat! Yeni proje!

Firma: Fırat Life Style-Dema Konut

Proje: Neopolitan Eryaman

Neopolitan Eryaman fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 350 bin lira olarak belirlendi. 4 oda 1 salon konutların yer aldığı projeden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olmak mümkün...




Neopolitan Eryaman projesi Fırat Life Style ve Dema Konut imzası ile inşa ediliyor. Proje kapsamında 224 konut bulunuyor.


Neopolitan Eryaman fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor.  Neopolitan Eryaman  fiyat bilgisine geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


28 katlı 2 blok halinde yükselen Neopolitan Eryaman 'da yer alan konutlar 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Ekim 2014 'te sahiplerine teslim edilecek olan Neopolitan Eryaman kapsamındaki konutlar net 174 metrekare, brüt 200 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Neopolitan Eryaman fiyat:

Neopolitan Eryaman fiyat bilgisi kapsamında minimum fiyat 350 bin lira olarak belirlendi. Projeden  konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.


Konutların yanı sıra bağımsız bir AVM alanının da yer aldığı Neopolitan Eryaman Konutları 'nda; voleybol ve basketbol sahası, sinema salonu, fitness salonu, buhar odası, otopark, yeşil alanlar, resepsiyon hizmeti mevcut.


Telefon: 0312 280 28 28

Web adresi: http://www.neopolitan.com.tr

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön